3
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KOKEZA IZNEO ISHOD SASTANKA: Sve će se znati sledeće nedelje, Muslin može biti smenjen!

Objavljeno: 26.10.17 u 17:43

Danas su se na Terazijama sastali Slavoljub Muslin i Slaviša Kokeza u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije.

Razgovor njih dvojice trajao je oko tri sata, a potom je sedište saveza na Terazijama prvi napustio Muslin.

Kako smo već pisali, Muslin je rekao da je on još uvek selektor Srbije i da ništa drugo nije dogovoreno, a sada je i predsednik FS Srbije u izjavi za agenciju Beta rekao o čemu su Muslin i on razgovarali.

– Pred početak kvalifikacija smo razgovarali i zacrtali ciljeve. Plasman na Svetsko prvenstvo je bio moja misija i cilj, za koji sam izabrao Muslina da vodi reprezentaciju. Nije on pao s neba, već je došao na moj predlog. Taj cilj smo ostvarili, reprezentativci, selektor i ja, i postignuto je šta smo se dogovorili tada. Taj deo je iza nas i sasvim je prirodno i normalno da sednemo i razgovaramo o nastavku saradnje, i vidimo kako stoje stvari, rekao je Kokeza za agenciju Beta.

Potom se Slaviša Kokeza okrenuo onom bitnijem delu razgovora koji se odnosio na poziciju selektora na kojoj se nalazi Slavoljub Muslin, odnosno o tome da li će pomenuti stručnjak ostati na tom mestu i za pripreme a i sam Mundijal u Rusiji dolazećeg leta.

– Nemamo nikakav zaključak, ostalo je da razmislimo o konceptu buduće saradnje, da se o tome izjasne selektor i direktor i na osnovu toga donesemo odluku. Sve će biti poznato sledeće nedelje. Ako uspemo da nađemo zajednički jezik, saradnju ćemo nastaviti, a ako ne uspemo, zahvalićemo jedni drugima na saradnji i videti šta i kako dalje, zaključio je Kokeza.

0
0

3 Komentara

  1. Skoro su ga hvalili kako je rasterao menadžere od reprezentacije. Za takav zločin naravno da mora da bude smenjen. A što se priče o lošoj igri tiče, decenijama sam slušao izjave kako smo igrali dobro, ali nismo imali sreće.

    0
    0
    Odgovori
  2. jedini koji treba da odu su Kokeza i njegov nalogodavac Karadzic,podrska za Muslina,pozivam sve i urednike listova i sajtova da podrze Muslina,Pirot uz selektora

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter