0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VLADIMIR BUAČ: Favoriti smo, ali moramo da budemo oprezni (VIDEO)

Objavljeno: 24.10.17 u 12:35

Šef stručnog štaba Vojvodine Vladimir Buač izjavio je da u osmini finala Kupa Srbije njegove igrače očekuje izuzetno bitna utakmica protiv ekipe Budućnosti iz Dobanovaca.

U osmini finala Kupa Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra dočekuju ekipu Budućnosti iz Dobanovaca. Biće to istorijski prvi susret između ova dva tima, nakon kojeg će biti jasno koja će se ekipa plasirati u četvrtfinale ovog takmičenja. Iz više razloga, uloga favorita je na strani Vojvodine, ali s druge strane, crveno-beli nemaju pravo na grešku i samo trijumf im omogućava da i na proleće vode borbu za pehar koji su, za sada, prvi i jedini put osvojili 2014. godine.

Svestan je toga i šef stručnog štaba “stare dame” Vladimir Buač, koji je najavio da će njegov tim u sutrašnji meč ući bez ikakvih kalkulacija.

– Sutrašnja utakmica je izuzetno bitna za nas, pošto se radi o Kup takmičenju, u kojem imamo visoke ambicije, a i uostalom, svaki sledeći meč je najbitniji. Protiv Budućnosti smo definitivno favoriti, ali moramo biti vrlo oprezni i ne smemo sebi dozvoliti bilo kakav vid opuštanja. U prethodnoj rundi, Budućnost je izbacila ekipu Voždovca, koja igra odličan fudbal ove godine, pa svako razmišljanje da smo unapred dobili ovu utakmicu može da bude kobno po nas. Meč ćemo početi sa najboljih 11 igrača u ovom trenutku, s tim da smo prethodnih dana imali problema sa lakšim povredama Mesarovića, Vukasovića i Veselinovića, pa ću tek danas popodne znati na koga od njih ću moći da računam. Ključno za sutrašnju utakmicu biće to da poštujemo protivnika, ali i da budemo svesni sebe i svojih kvaliteta. Uz angažovanje kao na prethodnim mečevima, verujem da ćemo se plasirati u četvrtfinale Kupa Srbije – izjavio je Buač.

Utakmica između Vojvodine i Budućnosti igra se sutra od 18 časova na “Karađorđu”, a ulaznice za ovaj meč prodavaće se po ceni od 200 (zapad) i 100 dinara (istok i sever). Karte za zapad i istok prodavaće se na glavnoj blagajni (između zapadne i južne tribine), dok će se ulaznice za sever prodavati u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona. Blagajne će biti otvorene na dan meča, najkasnije sat vremena pre početka utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter