Crvena zvezda u sredu od 18 časova igra odloženi meč 9. kola Superlige Srbije protiv Spartaka, a trener Vladan Milojević se nada efikasnoj utakmici.

Povezane vesti

– Vrlo malo imamo vremena da se spremamo za utakmice, a Spartak je dobra ekipa, ukonponovana i to dobro od strane mog kolege Veselinovića, čiju filozofiju znam i rezultati pokazuje da su ozbiljan rival Očekujem težak ispit – rekao je Vladan Milojević.

Kurs nije promenjen, o 11 koj će igrati protiv Spartaka odlučiće danas posle treninga.

– Mi imamo naš kurs koji nije promenje, pa čekam da vidim situaciju sa igračima koja nije sjajna zbog povreda, ali istrčaće najboljih 11 – krtak je bio Milojević.

Trener Crvene zvezde nije želeo da se osvrće na meč sa lučanskom Mladosti.

– Neću da se vracam na prethodnu utakicu, imam svoje mišljenje i stav, ali ovde može drugačije da se shvati. Mi smo je analizirali imao sam šta da kažem igračima i idemo dalje.

Odmora nema, iako pojedini igrači crpe polsednje atome snage.

– Nisam od onih koji prave dugoročne planove, a umor je cena na tri koloseka plus reprezentativci kao Boaći koji putuje mnogo kao i Stojković, koji ne može da odmori. To je jedno veliko iskustvo i eto šta znači profesionalizam. U Premijer ligi imaju veći broj igrača, a Arsenal ima 50 momaka i tri postave, a mi moramo da se naviknemo. Moraju da trpe bol i umor, moraju da igraju.

Vladan Milojević se nada da će utakmica sa Spartakom biti efikasna.

– Iskreno bih voleo da meč bude efikasan sa naše strane, a da je Spartak na drugom mestu iza nas po broju golova je dokaz. Navijači su fenomenalni i imaju otvoren poziv da dođu da pomognu momcima – rekao je Milojević.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Mirko Marković