0
Evrokup

SPORT NA TV: Zvezda i Partizan u Evropi, ali u igri pod obručima

Objavljeno: 24.10.17 u 08:45

Bogat sportski dan je pred nama, ali za razliku od vikenda, danas je dan igre pod obručima, a na teren će Crvena zvezda i Partizan u Evroligi i Evrokupu.

Prva će na teren Crvena zvezda protiv favorizovanog Himkija u Podmoskovlju. Crveno-beli su savladali Barselonu prošlog petka, ali je su autsajder pred duel sa ruskim ‘gigantom’. Prvo pitanje je kako zaustaviti Alekseja Šveda, čoveka koji sam može da naniže 40 poena. Ipak, navikli smo da nas crveno-beli iznenade, pa neka tako bude i večeras. Utakmica se igra od 19 časova sa prenosom na Sport klubu.

Zvezda još neće završiti svoj dvoboj kada će na teren u Baskiji izaći košarkaši Partizana u trećem kolu Evrokupa. Crno-beli su autsajder protiv Španaca, mada ni Bilbao ne igra lepršavo ove sezone. Verujemo da će Partizan dati maksimum da stigne do prvog trijumfa u Evrokupu. Prenos je na Sport klubu tri od 20.30.

Sport klub nam donosi danas popodne veliki broj teniskih mečeva iz dvorana, ali i duel DFB Pokala između Leverkuzena i Union Berlina.

Arena sport je danas zadužena i za fudbal, ali i košarku. Kada je reč o igri pod obručima tu su prenosi FIBA Lige šampiona gde mi nemamo predstavnika. Kada je reč o fudbalu tu su prenosi Liga kupa Engleske, derbi Serije A između Intera i Sampdorije, ali i prvi polufinalni meč Kopa Libertadores između Rivera i Lanusa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter