Crvena zvezda je u nedelju sa 2:1 savladala Mladost iz Lučana, a meč je ostao u senci sukoba Damjana Le Taleka i Vladimira Radivojevića posle jednog faula.

Povezane vesti

Dan kasnije Francuz je Lučance nazvao seljačkom ekipom, a trenera Neška Milovanovića optužio da je od igrača tražio da biju fudbalere Crvene zvezde.

– Čuo sam da je izjavio da bi ubio fudbalera! Tako reći za kolegu… Pa isti hleb jedu! Kako je razumeo da ja tražim od igrača da udaraju fudbalere Zvezde, jer ja francuski ne govorim, a koliko znam, on ne zna srpski. To od mene niko nije mogao da čuje, niti će čuti – rekao je Milovanović i istakao da je Le Talek hteo sebe da opere od greha, jer je kriv za poraz od Arsenala u Beogradu:

– Mislim da Francuz pokušava da se opravda. Ispao je kod gola Arsenala, širio ruke, tražio ofsajd. Najveći je krivac što je Crvena zvezda izgubila taj meč – istakao je Milovanović, a preneo Kurir.

Kurir takođe saznaje da je trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio veoma ljut posle utakmice i da je dobro izribao igrače u svlačionici. Navodno, to je glavni razlog zbog kog se nije pojavio na konferenciji za medije, već je poslao svog pomoćnika Kosanovića.