0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Španska Primera, tursko prvenstvo, ABA liga, NFL…

Objavljeno: 23.10.17 u 08:50

Zatišje posle burnog vikenda i bogate nedelje, očekuje nas danas znatno slabija TV ponuda kada se radi o sportskim prenosima.

Da krenemo od fudbala. Pristalice španske Primere će imati priliku da odgledaju dva susreta kojima će se zatvoriti deveto kolo i to će biti jedini dueli iz ‘liga petica’ ovog ponedeljka.

Najpre će od 20 sati igrati Real Sosijedad i Espanjol uz prenos na SportKlubu 3, dok će na drugom programu iste televizije od 21 sat se sastati Deportivo La Korunja i Đirona.

Dva sata kasnije na istom kanalu gledaćemo i mali derbi turskog šampionata između učesnika Lige šampiona Bešiktaša i Lige Evrope Basakšehira.

Na TV ArenaSport 1 će se gledati košarka, zatvara se peto kolo regionalne ABA j.t.d. lige. Najpre će od 18 časova FMP u Železniku dočekati ekipu Zadra, dok će od 21 sat MZT u Skoplju ugostiti Cibonu.

Za one koji prate američki fudbal i NFL, od 2:25h iza ponoći gledaće poslednji meč sedme nedelje i divizijski derbi između Filadelfija Iglsa i Vašington Red Skinsa. Taj duel biće na prvom kanalu SportKluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter