0
Domaći fudbal

PARTIZAN NAGRADIO SVOG PRVAKA: Omiljeni fudbaler? Talamba! (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.17 u 13:40

Crno-beli su uspešno odradili još jednu akciju i obradovali pobednika akcije ‘Partizanov đak prvak’.

U okviru akcije Partizanov đak prvak organizovane 1. septembra 2017. godine nagrađeni dečak i navijač Partizana Ognjen Stojčić posetio je trofejnu salu stadiona u Humskoj, a potom mu je ispunjena i velika želja da izađe sa igračima na teren u utakmici 14. kola SLS.

Ognjen je na utakmici Partizan – Mladost odigrane prve nedelje septembra napravio najlepši selfi sa stadiona i pored besplatnog ulaza, koji je tog dana važio za sve đake prvake, posebno je nagrađen od strane svog voljenog kluba.

Porodicu Stojčić dočekali su direktor marketinga FK Partizan g. Predrag Vujović, kao i marketing menadžer g. Atila Hasanagić, koji su Ognjenu i njegovom bratu uručili poklone iz crno-belog butika.

Kada ga je koleginica Biljana Obradović upitala ko mu je omiljeni fudbaler, kao iz topa je rekao: Talamba! Naravno, misleći na Kamerunca Leandrea Tavambu.

– Kao pravi Partizanov đak prvak, Ognjen je dobio ranac sa obeležjima kluba, sveske za školu, pernicu, igru – Ne ljuti se čoveče.

FK Partizan se zahvaljuje Ognjenu i njegovoj porodici na ljubavi koju pokazuju prema klubu, kao i svim vernim navijačima školarcima!

Partizanovac se postaje rođenjem, zato napred Partizan! – stoji u poruci sa sajta Partizana.

(Izvor: youtube / Danas Conference Center)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter