22
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODJECI TUČE NA MARAKANI: Besni Le Talek se oglasio i propisno opleo po Lučancima! (FOTO)

Objavljeno: 23.10.17 u 00:14

Današnji susret Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana završen je pobedom Beograđana 2:1, ali će u sećanju ostati i situacija iz završnice meča, kada su Damijan Le Talek i Vladimir Radivojević ušli u fizički okršaj.
Radivojević je grubo ušao u jedan duel, posle kog je Le Talek ostao da leži na travi. Kada je došao sebi od bolova, skočio je na noge i zaleteo se na fudbalera Mladosti, sa namerom da se fizički obračuna. 

Trajala je gužva nekoliko minuta, a rasčistilo se kada je ovaj dvojac dobio po žuti karton, kao i golmani Borjan i Rosić. 

Po završetku meča, Le Talek je svoju frustraciju načinom na koji su gostujući igrači igrali iskazao na Instagramu:

– Crvena zvezda protiv seljačkog tima… Probajte da igrate fudbal, umesto što šutirate protivnike, napisao je Le Talek.

FOTO: Instagram/Screenshot
0
0

22 Komentara

  1. ETO KAKO CRVENA ZVEZDA DOLAZI DO POBEDE ZA NJIH NA TERENU NE POSTOJI NIKO KAO DA SU IM SUPROTNI IGRACI VAZDUH.
    ZA NJIH NE POSTOJI NI SUDIJA , ONI SAMI SMUDE I SUDE .FOLIRANTI I NAJVECI SIMULANTI U PREVODU TESKI PADAVICARI.
    AKO IM JE TOLIKO STALO DO TITULE NEKA SE NE IGRA NIKAKVO TAKMICENJE A ONI KAO NADUVENCI PROGLASE ZA . SAMPIONE

    IZEM TE FUTBALU KO GA SVE IGA ZASTO GA IGRA.

    0
    0
    Odgovori
  2. Не лупетај бре где се игра фудбал постоји могућност и повређивња што је нормално,фудбал је игра са доста контакта, доста је вама био само онај старт СИКИМИЋА на голману Живковићу који је био не за картон већ за дисквилификацију доживотну из фудбала, шта хоћете да противници беже од вас када ви имате лопту, ти Мулане не живиш у Србији када нападаш срског играча и клуб српски, зарад тамо неког француза који ће покупити паре и отићи, а Србија и српски клубови ће живети и после његовог одласка.

    0
    0
    Odgovori
  3. …treba ga pod hitno izolovati ili pelcovati, opste je poznato da je besnilo zarazno ili PRELAZNO, bar u njihovom slucaju..ZOOOFILICARI S’MRAKANEEEE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Za pelcovanje si jedino ti kretenu, navikao si na seljacko – glodarske startove…Suma, Drincic- bivsi glodar, Everton…

      0
      0
      Odgovori
      • Не лупетај бре где се игра фудбал постоји могућност и повређивња што је нормално,фудбал је игра са доста контакта, доста је вама био само онај старт СИКИМИЋА на голману Живковићу који је био не за картон већ за дисквилификацију доживотну из фудбала, шта хоћете да противници беже од вас када ви имате лопту, ти Мулане не живиш у Србији када нападаш срског играча и клуб српски, зарад тамо неког француза који ће покупити паре и отићи, а Србија и српски клубови ће живети и после његовог одласка.

        0
        0
        Odgovori
  4. TAKVO PONASANJE ZVEZDINOG FUDBALERA NEZNAM MU NI IME NI ODAKLE JE I NE INTERESUJEME JE ZLO ZA SRBIJU ,KOLIKO GOD SE NEKO TRUDI DA KAO DRZAVA OJACAMO NADJE SE SELJACINA PA JOS FUDBALER DA VREDJA A ISTI PRETPOSTAVLJAM OBRAZOVANJE SREDJE SSS A LUKSUZ SE PORAZUMEVA GOV..V. MOTKA PA PO LEDJIMA

    0
    0
    Odgovori
  5. Mogu zamisliti zvezdu i zvezdana posle gola koji su dali i z ofsajda i udaranja protivnickog igraca bez kazne, crvenog. Al ce biti saopstenja, zahteva da se izuzme fsa i da se utakmice ne igraju vec samo upisuju bodovi

    0
    0
    Odgovori
  6. Besni La Telek, pa šta, čovek se mora u nečemu isticati, skočio ka na oprugama, a onda se skunjio i ne može kao da ustane, pa kad je video da nije crveni, ustao normalno. Naši fudbaleri, Zvezdini prednjače, nemaju sportsku kulturu, valjda to ide od glave ka dole, umesto da igraju oni bi da sude, naravno i sudije pogreše kao što su juče priznali Zvezdi gol iz ofsajda, ako je previd u redu ali često nije… Igrači se bune i ljute na sudije kad pogreše po njihovim aršinima, a nikada još nisam vidio da sudija priđe igraču i kritikuje ga ili povlače za dres kada sa 3 metra promaši gol ili kad golman ispusti loptu i primi gol.. Šta sudija treba da mu pritrči i opsuje…

    0
    0
    Odgovori
  7. debil odigrao jednu evro utakmicu i odmah naziva fudbalere Srbije , seljacima , lomite ga Srbi na svakoj utakmici da zavrsi karijeru …

    0
    0
    Odgovori
  8. Bezobrazluk vredja zemlju u kojoj zaradjuje za hleb i pretplacen je dok, vecina Lucanaca zive od 20 000 dinara plate.Seljaci jesmo ali treba mu objasniti da su seljaci ljudi posteniji i vredniji od pojedinih tamo *loptara* i da ima sigurno inteligentnijih seljaka nego sto je on.,A gospodin FK Saopstenje bi konacno trebao da osudi takav gest, i shvati da fudbal igraju i drugi u Srbiji i da je valjda dozvoljeno napraviti faul nad igracima *Rajskog cveta*. Njegovo pesnicenje je trebalo kazniti crvenim *kao vrata*, a posto sudija nije imao mu.a da to ucini trebali bi organi FSS-a da reaguju.

    0
    0
    Odgovori
  9. Sramota…covek je napravio faul i dobio karton zbog toga cak i nije toliko strasan bio prekrsaj da onako reaguje Le Talek i za ono dobio samo zuti karton!!! Da je kojim slucajem neko od igraca Mladosti onako reagovao sugurno bi dobio crveni karton ali posto se radi o Zvezdinom fudbaleru to naravno nije tako…u svakom slucaju tu je komisija koja odredjuje kazne ima snimak pa neka kazni sad gospodina divljaka a i da cujem sad komentar gospodina na Areni koji komentarise sudjenje sta ima da kazem povodom ovog nasrtanja na igraca i da li sme ista reci kao i da li sme reci da je Zvezda prvi pogosdak postigla iz cistog ofsajda!!!

    0
    0
    Odgovori
  10. Treba ga proterati iz Srbije, iako sam navijac Zvezde onakvo ponasanje je nedopustivo, Sudija je svirao faul, dodelio zuti karton protivnickom igracu i kraj, duel-kao duel ima ih tokom utakmice, a ne da ovaj *pravednik deli pravdu pesnicama*, pritom vredjajuci protivnicki klub i ponizavajuci ga. Sta on misli da samo oni u Zvezdi igraju fudbal i da njima niko ne sme da oduzme loptu i da nad njima niko ne sme da napravi faul-jadno i bedno.Treba mu objsaniti da ne vredja *seljake* i da su Lucani u SRBIJI. Zao nam sto je Rodic dobio drugi zuti jeste li videli gospodo zasta su igraci Mladosti dobijali kartone, tako da nam je Arsenal otreznjenje i prizemljenje i zato nikada Zvezda i Partizan nece biti neko u Evropi, odnosno bice niko i nista, jer su navikli da uz duzno postovanje,na Lucane,Surdulicu,gde im igraci padaju od promaje i sviraju im se fauli i penali. Le Talek je trebao biti iskljucen a sudija je maogao malo manje da navlaci za Zvezdu ali ovo je *Jadna Srpska liga* a takve stvari ne prolaze u svetu i Evropi, Poraz Zvezde od Arsenala, igra Partizana u Albaniji , i konacno bedne igre reprezentacije protiv Austrije i Gruzije –za otreznjenje srpskog fudbala i otvaranje ociju, da se vidi na kakvom je dnu srpski fudbal i u kakvom blatu i mulju sa celnicima koji vode nas fudbal.

    0
    0
    Odgovori
  11. Očigledno je bilo da je Mladost pokušala da igra za onaj građanski nogometni klub (kao i proščle godine), ali im to sada nije uspelo, jer to nisu radili znanjem već nefudbalskim sredstvima. Predvođeni menadžerom za uzgoj mangulica, oni su celo vreme udarali i provocirali igrače Zvezde. Prednjačili su Marić i Radivojević, poznati kao najprljaviji i najpodmukliji igrači u Super ligi. Šteta za Mladost kao klub, što se kod njih stvorila ratnička atmosfera, jer ekipa zna da igra, ali predvođeni menadžerom za uzgoj mangulica, oni su pošli u drugu krajnost!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter