5
Evropske lige

NIKAD LUĐA KOREOGRAFIJA U TURSKOM DERBIJU: Roki Balboa komandovao napadom Galatasaraja! (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.17 u 12:22

Navijačka mašta otišla je korak dalje, pa smo videli ogromnu pokretljivu sliku holivudskog junaka na tribini sa najvernijim pristalicama Galatasaraja.

Fudbaleri Galatasaraja i Fenerbahčea odigrali su juče jedan od najnezanimljivijih derbija Turske u poslednjih nekoliko godina, be golova, ali su se zato navijači domaćeg tima pobrinuli za spektakl na tribinama.

Naime, crveno-žuti su pred početak meča izveli grandioznu koreografiju na kojoj je dominirao 3D prikaz čuvenog boksera Rokija Balboe, junaka iz poznatog filma kog je tumačio Silvester Stalone.

Pristalice Galate su otišle toliko daleko da je Roki čak podizao ruku i pokazivao svima na stadionu, a posebno navijačima jedinu moguću direktivu – u napad.

Izgledalo je sjajno, nema šta.

(Izvor: youtube / ua1908)

0
0

5 Komentara

  1. .!. XXAAXXAA .!. VEC ‘vidim’ njihove zaostale patrljke i naturalizovane klonove Crvenog Zla i poturice, kako TO „PRESLIKAVAJU“, KOPIRAJU, ALI, umesto Balboe, „KOREOGRAFIJU“ s’cmarrrakkkane ce „KRASITI“ MURAT ili BAJAZIT, jos nije odluceno, razmatra se, a mozda i ERDO“GANA stave, skoro su se pobratimili, ponovo, zauvekkk je ‘ostvarena’ KRVNA VEZZZA MEDJU NOMADIMA CRVENO&BELIH BOJAA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter