Utakmicu između Crvene zvezde i Mladosti na stadionu „Rajko Mitić“ obeležio je i incident na kraju meča u kojem je jedan od glavnih aktera bio Francuz iz redova crveno-belih.

Povezane vesti

Strasti se nisu stišale ni nakon utakmice pa je Demijan Le Talek izjavio kako je trener Lučanaca, Nenad Milovanović tražio od igrača da povrede igrače Zvezde, te da mu je „došlo da ubije Radivojevića“.

Na reči fudbalera Zvezde nisu mogli da ne reaguju iz Lučana, koji ističu da su šokirani onime što je Francuza.

– Zgranut sam. Ja ne mogu da shvatim da jedan klub poput Crvene zvezde, koji veoma poštujem, dozvoli igraču da daje ovakve izjave. Ubiti nekoga je preteška izjava i zaista očekujem da se oglasi FSS. Za 15 godina rada u fudbalu nikada igraču nisam rekao da nekoga udari niti bilo šta slično. Veoma dobro znam šta je povreda i da ti momci žive od fudbala, tako da te reči iz mojih usta nisu izašle. Mi smo došli da se sa Zvezdom nadigravamo na terenu i mislim da se nismo obrukali. Odigrali smo korektno, onako kako smo se i pripremali za ovu utakmicu – rekao je Nenad Milovanović za „Blic“.

Šef stručnog štaba Mladosti je takoše istakao i da su na dešavanja na ovom meču uticale neke „nefudbalske stvari“ o kojima na bi smeo da govori.

– Rekao sam da smo utakmicu odigrali krajnje korektno, ali neki vanfudbalski faktori uticali su na dešavanja na terenu, o kojima nažalost ne smem da pričam,- zaključio je Milovanović.