2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KO ZNA: Možda Arnautović i Krkić jednog dana zaigraju za Srbiju, jer novac vrti gde burgija neće…

Objavljeno: 23.10.17 u 18:49

Nudio se Marko Arnautović da zaigra za Srbiju, ali su tadašnji čelnici doneli drugačiju odluku, ipak nije kasno da ovaj momak iz Austrije obuče dres ‘orlova’.

I, ne samo on. Recimo i Bojan Krikić kog pravila FIFA i UEFA sprečavaju da to uradi. Naime, poznato je da kada jedan igrač odigra jedan meč za neku seniorsku selekciju, više ne može da menja ‘domovinu’. Ipak, FIFA bi mogla  da bude popustljivija u narednom periodu tim povodom.

Zelenortska ostrva su poslala rešenje po kome bi igrači koji odigraju jedan ili dva meča za jednu zemlju, kasnije mogu da se predomisle i obuku dres neke druge zemlje. Ipak, nezvanično FIFA ima drugačiji plan, a on glasi da broj utakmica više ne bude taj koji sprečava jednog igrača da igra za drugu reprezentaciju, već da drugi savez koji želi da dovede igrača može ovom drugom da plati obeštećenje.

Ako bi se FIFA odlučila na ovakav potez, postojala bi šansa da Srbija vrati svoju decu i emigracije, te recimo igrači poput Marka Arnautovića, Marka Marina, Bojana Krkića i Aleksandra Dragovića zaigraju za ‘orlove’.

U prevodu, para će da vrti tamo gde burgija ne može…

0
0

2 Komentara

  1. Ne daj Bože da se to uvede… pa pola naših bi otišlo da igra za Amerike, Kine, Emirate jer su poznati kao velike patriote!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. За ове момке би било ок и да се плати и другом ФС-у и њима самима. Само не оној трањи од Кркића. Он је своје рекао а и показао се као никакав играч.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter