Neverovatna scena viđena je na plufinaloj utakmici tajlandskog Kupa, u kome su se sastali Satri Angtong i Bangkok Sports kluba.

Povezane vesti

Pomenuti meč je posle 90 minuta igre završen rezultatom 2:2 a kako nije bilo pobednika ni nakon produžetaka pristupilo se izvođenju jedanaesteraca.

Usledila je duga penal serija u kojoj su obe ekipe iskoristile po 19 udaraca, a zatim je na scenu stupio golman Bankoka, koji se prihvatio da i on izvede jedan jedanaesterac a njegov šut pogodio je prečku pri čemu se lopta u odbila u visokom luku.

Tako je golman Bankoka ostao da tuguje, dok je njegov kolega iz suprotnog tabora u slavlju potrčao sa gol linije ka saigračima, međutim nekoliko trenutaka kasnije usledio je hladan tuš za njega, pošto je lopta po padu na zemlju dobila takav efe da je odskakutala u praznu mrežu.

Kada je video šta se dešava, nesrećni golman Satrija je pokušao da sustigne loptu ali prekasno, a da stvari postanu još gore po pobrinuo se njegov saigrač, koji je u narednoj seriji promašio penal pa je Angtong ostao bez finala.

Pogledajte kao je izgledala ova situacija.

Izvor:Youtube/It’s Time To Sport