3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DIREKTOR GASPROMA POSETIO ZVEZDU: Stiže novi ugovor, cifra…

Objavljeno: 23.10.17 u 20:00

U prostorijama Fudbalskog kluba Crvena zvezda održan je sastanak generalnog direktora „Gasprom njefta“ Aleksandra Djukova i rukovodstva kluba.

Poseta Djukova predstavlja jedan od najznačajnijih događaja od početka saradnje Crvene zvezde i „Gasprom njefta“. Pored direktora ruske kompanije, sastanku su prisustvovali generalni direktor NIS-a Kiril Tjurdenjev i ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin. U ime našeg kluba, goste su pozdravili predsednik Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić i počasni predsednik Dragan Džajić, a ispred Vlade Republike Srbije, ministar Aleksandar Antić.
 
Aleksandar Djukov je izjavio da je „Gasprom njeft“ jako zadovoljan napretkom Crvene zvezde kako povodom sportskih rezultata, tako i razvojem infrastrukture i optimizacije biznisa. On je istakao da „Gasprom njeft“ nastoji da sarađuje sa sportskim klubovima koji streme samo visokim rezultatima. Djukov je izjavio da njegova kompanija namerava da produži saradnju sa Crvenom zvezdom i poželeo je klubu uspešno učešće u nacionalnom šampionatu, a posebno u Ligi Evrope. Naravno, nije poznato koliko bi crveno-beli dobili novca novom saradnjom
 

FOTO: FK Crvena zvezda

Tokom jednočasovnog sastanka, predstavljeni su planovi razvoja kluba i njegove akademije, a održana je i diskusija na temu razvoja evropskog fudbalskog tržišta. Gosti iz Rusije su posetili muzej našeg kluba, u kome su pored pehara evropskog šampiona, pažnju  g. Djukova  privukle i fotografije posete ruskog predsednika Vladimira Putina našem stadionu. Posle posete muzeju, našim ruskim prijateljima su uručeni suveniri FK „Crvena zvezda“.

0
0

3 Komentara

  1. Očekujem da se sponzorskom pulu priključi i Haradinaj sa svojim kompanijom za doniranje organa…ipak je on prijatelj i partner gazde kluba.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter