Stigao je kao veliki superstar, a vrlo brzo počeo da zavodi red po svom nahođenju.

Povezane vesti

Ako gledamo po rezultatima na terenu, golovima i asistencijama, Brazilac Nejmar napravio je pun pogodak dolaskom u Pari Ser Žermen, jer su ‘prinčevi’ na vrhu francuskog šampionata i grupe u Ligi šampiona ispred Bajerna kog su demolirali.

Međutim, gledajući po atmosferi u timu, napravio je potpuni rusvaj. Posle svađe sa Edinsonom Kavanijem oko toga ko će izvoditi penale, Nejmar je sada napravio problem i sa trenerom Unaijem Emerijem.

Kako prenose francuski mediji, Emeri je odlučio da posle meča sa Anderlehtom u Ligi šampiona, a pred večerašnji okršaj protiv najvećeg rivala Olimpika iz Marseja, odmori najbolje igrače i pošalje ih ranije na odmor sa treninga.

Međutim, Nejmara je to toliko razbesnelo jer je želeo još da trenira, da je žestoko odbrusio treneru, čak mu uputivši i nekoliko pogrdnih reči.

Iako Nejmar briljira u Parizu, trener Emeri i dalje smatra da mora da se prilagodi saigračima, kao i oni njemu, te ‘L Ekip’ prenosi da je upravo to bio razlog nezadovoljstva 222.000.000 evra plaćenog superstara.