3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

INCIDENT NA MARAKANI: Pogledajte iz drugog ugla kako je za dlaku izbegnuta žestoka tuča na meču Crvena zvezda – Mladost (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 22.10.17 u 21:34

Susret Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana tekao je poprilično mirno, ali je, nakon jednog duela Vladimira Radivojevića i Damijana Le Taleka, malo nedostajalo da nastane opšta tuča.

Radivojević je nešto jače udario Le Taleka prilikom jednog vazdušnog duela, što je propisno naljutilo Zvezdinog Francuza.

Skočio je Le Talek, odgurnuo Radivojevića, nakon čega su se u gužvu umešali svi ostali fudbaleri. Epilog – po dva žuta kartona, Le Taleku i Borjanu u Zvezdi, odnosno Radivojeviću i Borjanovom kolegi na golu Mladosti, Rosiću.

Pogledajte kako je to izgledalo u našoj fotogaleriji:

0
0

3 Komentara

  1. …bezobrazni gall, ispod prosecni ‘fudbaler’ nazadnog i prezaduzenog fk, koji je placen iz Srpskog budzeta novcem, udara Srbina i prolazi sa zutim..???!!! ..eeeej bre crvena bagro, dokle vise sa bezobrazlukom, SVE je Antara lepo OBJASNIO, KO JE KO..!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter