2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PRIMER GROBARIMA: Predsednik Partizana kupio prvu kartu posle 30 godina (FOTO)

Objavljeno: 22.10.17 u 13:55

Partizan novom akcijom uoči meča protiv Bačke poziva na što veći odziv navijača za odlučujući meč protiv Skenderbega u Ligi Evrope.

Predsednik Partizana Milorad Vučelić, generalni direktor Miloš Vazura i sportski direktor Ivica Iliev uz prisustvo prijatelja kluba i mnogih poznatih ličnosti kupili su prve karte za predstojeći meč protiv Skenderbega u Ligi Evrope, koji bi mogao da bude ključan za plasman crno-belih u evropsko proleće.

Time su želeli da daju primer navijačima i pošalju poruku da je sada, više nego ikada, bitna podrška Grobara, jer bi sa dve pobede crno-beli gotovo izvesno obezbedili plasman u nokaut fazu najmasovnijeg evropskog takmičenja.

– Partizan je solidan, imali smo nešto neplanirano to se uvek nešto dogodi da se neplanirano izgubi neka utakmica, ali mislim da sada Partizan ulazi u potpuno pobedničku fazu – rekao je Vučelić na blagajni stadiona u Humskoj, a njegove reči prenosi ‘B92’.

– Mislim da od osamdesetih godina nisam kupovao karte, ranije sam dolazio na utakmice kad sam bio gimnazijalac iz Vrbasa pa su mi nabavljali drugovi karte, a ja sam nisam. Nabavljao sam na ovaj način sve do početka devedesetih kad sam i postao član uprave Partizana. Od onda ne – istakao je Vučelić.

Za utakmicu protiv Skenderbega, Vučelić očekuje da publike bude maksimalno korektna, baš kao što su Albanci bili prema srpskoj delegaciji u Elbasanu.

– Mi smo imali tako topao doček i bezbednosno i organizaciono da to ja izražavam po stoti put ogromno poštovanje i zahvalnost organizatorima, bilo je besprekorno. Na samom stadionu nije bilo nijednog transparenta. Bilo je navijanja naravno što očekujemo i ovde, ali ništa drugo i mi imamo obavezu da uzvratimo, bar toliko, a trebalo bi da budemo ako je moguće još bolji – podvukao je Vučelić.

Slike sa današnjeg događaja možete pogledati OVDE.

Partizan danas od 15 časova igra meč 14. kola Superlige Srbije protiv Bačke na svom stadionu.

0
0

2 Komentara

  1. Mars bre lopovi imam karata da vas zatrpam njima. A vi ko veliki grobari dovete soloona i ozegovica ko pojacanje….Lopovi!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter