0
Evropske lige

ZABAVA U HADERSFILDU: Brazilski dribling De Hee i greška iz petlića zbog koje će Murinjo poludeti (VIDEO)

Objavljeno: 21.10.17 u 16:54

U Hadersfildu je na pomolu veliko iznenađenje, može se reći i bruka Mančester junajteda koji gubi od domaćina sa 2:0 na poluvremenu.

Posle serije dobrih rezultata u Premijer ligi, ali i Ligi šampiona, izabranici Žoze Murinja su prilično opušteno pristupili gostovanju u Hadersfildu gde su došli na noge novajliji u šampionatu, i timu koji je napravio problem svakom favoritu sa kojim se do sada sastao.

O količini opuštenosti govori i brazilski ‘sombrero’ koji je David De Hea bez puno problema izveo u svom šesnaestercu pri vođstvu domaćina od 1:0.

Međutim, na poluvremenu sigurno neće biti mirni kada u svlačionicu zakorači Žoze Murinjo, besni Portugalac koji je tek ‘odlepio’ posle katastrofalne greške Lindelofa, rezerviste koji je ušao u igru umesto Fila Džounsa.

Golman Hadersfilda Losl je asistent napadaču Depotru, a reakcija Lindelofa će još dugo biti predmet pošalica na ‘ostrvu’.

Neke od njih već su počele i to na račum upravo Murinja:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter