1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

U PRAVI ČAS: Zvezda sredinom novembra dobija ‘pojačanje’ koje će oduševiti navijače

Objavljeno: 21.10.17 u 10:14

Uskoro će Vladan Milojević imati još konkurentniji vezni red i nove slatke muke.

Sredinom idućeg meseca će šef struke Crvene zvezde moći da računa na još jednog fudbalera.

A radi se o Branku Jovičiću koji polako privodi kraju oporavak, a uskoro treba da počne da trenira sa takmičarskom ekipom.

Nije lako gledati sa strane utakmice, a pogotovo u Evropi i kako HotSport saznaje Crvena zvezda dobija ‘pojačanje’ za dva meča Lige Evrope (Bate Borisov i Keln) i finiš sezone, pošto se u takmičarski tim vraća Branko Jovičić.

Vezista je pri kraju oporavka posle povrede na meču sa Čukaričkim u avgustu i operacije u Dubaiju. Procena stručnjaka je bila tačna u metu, kada su na čelu sa doktorom Popovićem najavljivali oko tri meseca pauze.

Fudbaler koji je na nekoliko utakmica pokazao ekstra potencijal i našao se u srcu Delija zbog svog učinka na terenu već duži period radi na fizičkoj spremi i polako hvata ritam da može da ponovo bude bitan šraf u koncepciji trenera Vladana Milojevića.

Puno je mečeva do kraja prvog dela sezone i prestoji još jedna reprezentativna pauza, posle koje će Zvezda imati bitnog aduta u ekipi.

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

  1. Jedva čekam da Jovičić počne igrati! Jovičić i Krstičić na zadnjim veznim će biti među najboljim zadnjim veznim igračima u Evropi! Samo da vidim leđa onom sporom, indolentnom i neborbenom Donaldu! Ne vidim po čemu on zaslužuje mesto kapitena?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter