16
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘RADIKALNE PROMENE’: U Partizanu dogorelo zbog Sume, od sada drugačije sa Gvinejcem

Objavljeno: 21.10.17 u 09:51

Očigledno da ni čelni ljudi i stručni štab prvaka Srbije nisu u potpunosti zadovoljni učinkom Gvinejca.

Još od dolaska letos, Sejduba Suma nije pokazao ono zbog čega je plaćen 1.650.000 evra.

Nešto mora da se menja, kada je u pitanju učinak Sume. Najskuplji igrač u istoriji Partizana nikako od dolaska u avgustu da opravda ulaganja, a posle oporavka od povrede pored velike minutaže nije uspeo da „pomogne“ ekipi ni protiv Skenderbega.

Promašeni zicer u finišu je dokaz da reprezentativac Gvineje prema proceni struke nije spreman. Kako saznaje HotSport, pored razgovora traži se rešenje za napredak i pored zgusnutog ritma utakmica svaka tri dana, pa za vezistu se sprema poseban režim treninga.

Partizan sutra posle dva uzastopna remija u Humskoj dočekuje Bačku, a u sredu je u zaostalom meču gost Zemuna u Gornjoj Varoši. I kroz utakmice se najbolje popravlja nivo igre i svakako da je cilj da se spremno dočeka 2. novembar, kada u goste dolazi Skenderbeg.

FOTO: STARSPORT
0
0

16 Komentara

  1. Sta ste napali Sumu a niko da pomene najodgovornije za ovu katastrofu prvog tima. Djukica i ilijeva !? Sta treba da radi Suma kada ceo tim preskace sredinu terena i samo gadjaju Tavambu, sta treba da radi Suma kada Partizan nema igru i kad jadnik nema sa kim da igra !? Nabrojite mi, koliko u toku meca Partizan napravi proboja po krilima i koliko centarsuteva izvede !? Da li je neko video neki dupli pas ili trougao u toku meca, da li neko zna da odigra na prvu i da li neko sem Sase Ilica zna stati na loptu i pravovremeno uposliti saigraca !? Koliko traje aktivan posed lopte tima Partizana, na zalost ali je istina, 5-10 sekundi. Gde je Djukicu i Ilijevu drugi tim i da li ste videli rezervnu klupu Partizana,zar ona tuga od igraca predstavlja sigurnost i bolje sutra !? Gde su talentovana deca kluba i ko od njih sedi na klupi !? Zar je moguce da su Djurickovic,Marjanovic,Radin i rekreativac Sasa Ilic prve zamene ovima na terenu koji sansu ne mogu da stvore a kamoli gol da ubodu !?

    0
    0
    Odgovori
    • Da je srece Radin bi igrao u prvoj umesto Vulicevica, a Marjanovic umesto Jeftovica… I imali bi kvalitetniju igru…Mali Djole Jovanovic umesto Tavambe od prve minute…

      0
      0
      Odgovori
  2. Zasto MI da posezemo za ‘radikalnim promenama’ posle NERESENOG rezultata na gostujucem i neprijateljskom terenu Crvene kockaste bratije Zla i nomada iz Srb., a ne ONI koji su na „SVOM“ terenu, na najvecem OKUPLJANJU predstavnika SHUTKKKE,na tribinama nomada Balkana IZGUBILI.. .!. XXAAXXAA .!. Mada, slazem se da bi pored Sume i Djuka mogao „RADIKALNO“ da se „PROMENI“, SA STANOJEVICEVIM LIKOM I ODRAZOM U „OGLEDALU“, samo, Grobari, mora da nam bude jasno jedno, da su nam prosle sezone URKE32 i LEO drzali 80% igre, tako da smo bez njih jos i OOODLICNI, ALI, da STOJKE nije dosao plasim se da bi nam se desavali PORAZI KAO I CRVENOM FK ZLA I SRAMA u LE, a ne ovi nesrecni i nereseni rezultati …….!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter