0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

PRIMERA: Barselona uz sudijsku pomoć do pobede protiv Malage

Objavljeno: 21.10.17 u 23:22

Katalonci su na domaćem terenu savladali Malagu rezultom 2:0, u okviru devetoh kola španskog šampionata. Meč obeležila velika greška sudije.

Tim Ernesta Valverdea  ovom pobedom je zadržao četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu Valensiju, a do nje su došli uz „malu“ pomoć sudija koje su na samom startu utakmice napravile veliki previd.

Naime Barselona je već u drugom minutu utakmice došla do vođstva preko Đerara Delofeua, a taj pogodaj je postignut nakon što je lopta celim obimom prešla gol aut liniju, pre nego što ju je Lukas Dinj uputio ka saigraču.

Ipak kako sudije nisu reagovale i Katalonci su došli do, mora se priznati, nezasluženog vođstva koje im je u nastavku omogućilo komotniju igru.

Utakmica je rešena početkom drugog poluvremena, tačnije u 56. minutu, kada je Andreas Inijesta na asistenciju Lionela Mesija duplirao prednost domaćina i ispostaviće se postavio konačan rezultat susreta.

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter