Selektor reprezentacije Srbije prokomentarisao je špekulacije o njegovoj navodnoj smeni, a govorio je i o statusu Sergeja Milinkovića-Savića.

Povezane vesti

Poslednjih dana se dosta govorilo o Slavoljubu Muslinu i o njegovoj mogućoj smeni sa funkcije selektora fudbalske reprezentacije. Ipak ove glasine nisu mnogo pogodile iskusnog stručnjaka, koji se trenutno nalazi na odmoru.

-Zaista nema potrebe da bilo komentarišem. Svako može da kaže šta misli. Nemam nikakav odgovor na to pitanje. Svašta se priča, a ja ne bih želeo da se uvlačim u još dublje priče-, kratko je poručio Muslin za „Sportski žurnal“.

Takoše u javnosti se dosta polemike vodi i oko toga što selektor na svojim spiskovima uporno izbegava Sergeja Milinković-Savića, koji beleži sjajne partije u Laciju. Slobodno vreme Slavoljub Muslin je iskoristio da uživo pogleda Sergeja na meču Lige Evrope, u kojem je rimski klub slavio na gostovanju Nici sa 3:1 a dva pogotka postigao upravo mladi Srbine.

-Tačno je, išao sam da gledam Sergeja protiv Nice. Nikada, ipak, nisam komentarisao igrače koje sam gledao ranije sa saradnicima, tako da neću ni sada to učiniti. Razgovaraću prvo sa mojim pomoćnicima o tome i onda ćemo na osnovu toga da vidimo šta ćemo da radimo. Nikada nismo javno govorili ovaj igrač je bio dobar, a onaj je loše igrao. Informacije o svakom igraču sakupljamo i one ostaju među nama. Na osnovu toga odlučujemo koga ćemo zvati. Ne bih želeo ništa više da pričam u vezi sa tom utakmicom u Nici- zaključio je Muslin.