0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ PRED SPARTAK: Imaćemo šta da pokažemo u Subotici

Objavljeno: 20.10.17 u 15:17

Tim iz predgrađa prestonice će ovog vikenda putovati na sam sever naše zemlje.

U Subotici će se igrati zanimljiv duel između Spartaka i Čukaričkog.

Pred odlazak u Suboticu, Nenad Lalatović je za medije govorio o očekivanjima od ove utakmice, kao i nastavku prvenstva. Strateg Brđana je uveren u dobru partiju svojih igrača koja bi mogla da im donese tri boda.

– Ovo je možda najteže gostovanje do sad. Spartak je imao samo jedan poraz kod kuće od Partizana, ruše klupske rekorde. Organizovan su tim, imaju dobru zadnju liniju, vezni red i napadače. Vođeni su odlično od Veselinovića, kog cenim i poštujem, on je moj veliki prijatelj sa kojim sam polagao za pro licencu. I mi imamo svoj kvalitet u koji verujemo i daćemo sve od sebe da dođemo do povoljnog rezultata. Oni su u ovom trenutku favorit, na tabeli nam beže za četiri boda i kao što sam rekao, kod kuće igraju dobro – skoro sve su pobedili. Međutim, kao i svaki tim imaju vrline i mane. Pokušaćemo da iskoristimo njihove sitne mane i da dođemo do rezultata. Idemo da se nadigravamo, a ekipa koja bude bila bolja neka pobedi.

Čukarički će danas od 15 časova trenirati na stadionu na Banovom brdu, a potom otići u karantin. Meč je na programu sutra od 15 časova, a Spartak ovo kolo dočekuje kao četvrtoplasirani sa 25 bodova, dok Čukarički ima četiri manje i zauzima sedmo mesto u Superligi.

– Definitivno imamo problem sa špic igračima, ali ne treba kukati. Ostali igrači su vrhunski, verujem u njih i moj stručni štab i imaćemo šta da pokažemo, zaključio je Nenad Lalatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter