Sjajnu atmosferu napravili su sinoć navijači Zvezde, njih 52.000.

Povezane vesti

Impresionirani rivalskim navijačima bili su čak i Englezi kojih je oko 1000 bilo u Srbiji.

Svi znamo šta je bilo sinoć na stadionu ‘Rajko Mitić’, Zvezda se lavovski borila protiv jakog Arsenala, ali je poklekla u samom finišu kada je igrala sa igračem manje.

Zaslužili su izabranici Vladana Milojevića podršku svojih navijača, a oni su fudbalere iznenadili sa čak dve koreografije i pevanjem ne samo tokom svih sat i po vremena utakmice, već i skoro sat vremena posle poslednjeg sudijskog zvižduka.

Zvanična televizija navijača Arsenala sinoć se našla na stadionu ‘Rajko Mitić’, a evo nekih od najzanimljivijih impresija gostujuće publike:

– Njihov tim je izgubio danas, a oni to rade, na šta je voditelj dodao:

– Sa ovom atmosferom su posramili naš Emirejts.

– Bio sam na nekim zaista neprijateljskim mestima, u Turskoj, Grčkoj, ali ovo je najbolja atmosfera koju sam video. Od prvog do poslednjeg minuta, non-stop su bili fantastični. Nismo mogli da pevamo, nadglasali bi nas svaki put kada bismo pokušali.

– Čoveče, ja i dalje ne mogu da verujem da još pevaju. Iskreno da ti kažem, voleo bih da dođem ovde i da sednem kod njih i doživim to iskustvo. Znam da bih rizikovao da me neko udari u glavu.

– Ovo je neverovatno. Za ljude koji ne znaju, prošlo je koliko, 20-25 minuta posle utakmice, a u poslednjih deset minuta njihov tim je dobio crveni karton i primio gol kojim je izgubio, ali oni su i dalje tu. Zaslužuju da im aplaudiramo i u tom trenutku su svi navijači Arsenala se okrenuli ka Severu i aplaudirali. Ali ovo ih neće zaustaviti da nas ne prebiju, ako nas sretnu posle utakmice.

(Izvor: YouTube/ArsenalFanTV)