Trener Crvene zvede smatra da je sudija prestrogo pokazao drugi žuti njegovom beku, ali generalno je zadovoljan izdanjem svog tima.

Povezane vesti

-Po nekom mom utisku isključenje Rodića je prelomilo ovu utakmicu. Zaista je prestrogo pokazan taj drugi žuti karton, u finišu utakmice. U Engleskoj se događaju i mnogo žešći startovi koji se ne sankcionišu.- rekao je Milojević.

Strateg crveno-belih istakao je da je zadovljan izdanjem njegvih fudbalera i čestitao im na odličnoj utakmici.

-Svaki poraz boli i to je sportski. Postoji nekoliko razloga zbog kojih nismo bolje prošli. Ipak moram da čestitam mojim momcima na prikazanom. Imali smo dosta dobrih šansi, mogli smo da povedemo ali nismo imali ni sreće. Arsenal dugo nije uspevao da nas ugrozi, ali su na kraju ipak nekako došli do tog gola. Moram da istaknem Kangu koji je stusnuo zube i pored povrede i izdržao utakmicu. On je jako važan za našu igru-, rekao je mladi stručnjak.

Milojević takođe smatra da je iskustvo ono koje je prelomilo ovu utakmicu, a u njegovom timu nema mngo igrača sa ovakvim susretima u nogama.

-Iskustvo je neophodno u ovakvim utakmicama. Kroz ovakve duele uči mislim da su moji igrači naučili dosta iz večerašnjeg. Sem Milijaša i Anđelkovica svima su ovo prve utakmice u Ligi Evrope. Mnogo nam znači da se odmerimo sa rivalima poput Arsenala i pokazali smo se u najboljem svetlu. Arsenal ima svoj stil koji je teško braniti. Nama su šutnuli tri puta na gol, a presudio je individualni kvalitet Žirua koji je postigao sjajan gol.- istakao je Milojević koji je zatim prokomentarisao i rezultat iz Belorusije.

-Video sam da je BATE pobedio. Mi se okrecemo prvenstvu, a znam da su apetiti porasli nakon partija u Evropi i to je normalno. Mi smo večeras igrali protiv ekipe koja godinama igra Ligu šampiona. Do kraja su prestale još tri utkmice, a ja ne bih otpisivao ni Keln ma kako loše stoje u ovom trenutku- zaključio je trener Zvezde