17
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROM IZ VEDRA NEBA: Muslinu otkaz, Srbija ima novog selektora? (ANKETA)

Objavljeno: 19.10.17 u 10:53

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da bi Slavoljub Muslin mogao da dobije otkaz na mestu selektora reprezentacije Srbije, koju je odveo na Svetsko prvenstvo.

Ako je verovati pisanju ‘Srpskog Telegrafa’ veliki zemljotres se sprema u FS Srbije. Naime, ovaj list stigao je do podatka da čelnici naše kuće fudbala spremaju otkaz Slavoljubu Muslinu. Razlog su loše igre ‘orlova’ u poslednja dva meča, pre svega poraz od drugog tima Austrije, ali i mučenje sa Gruzinima do samog kraja kada je Aleksandar Prijović prekinuo naše muke. Takođe, čelnici saveza smatraju da Srbija sa ovim sistemom igre ne može da parira rivalima na SP i da bismo bili osuđeni na katastrofu. Jedan od razloga je navodno i problem oko Sergeja Milinkovića-Savića.

Da stvar bude još intrigantnija, pojavila se informacija da će novi selektor ‘orlova’ biti Dragan Stojković Piksi. On bi navodno u što skorije vreme preuzeo ‘orlove’ i počeo pripreme za Mondijal.

Ipak, kako HotSport nezvanično saznaje, Slavoljub Muslin ostaje na kormilu reprezentacije i nema reči o smeni…

Koga biste više voleli na klupi Srbije tokom Mondijala?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

17 Komentara

  1. Pa jel’ ste stvarno mislili, da ce braca burazzeri da dozvole, da im Muslin pokvari transfere. Ma nije frka oko Sergeja, vec oko jos 6-7 klinaca koji bi trebali da idu umesto veterana. Kao satro smena generacija, a u stvari promocija neprodatih igraca iz FSS poola

    0
    0
    Odgovori
  2. A KOJA JE TO FORA KAO PIKSI MALO U JAPANU MALO U KINI KAO SADA DOSAO DA BUDE TRENER SADA KADA MUSLIN ODVEO RERNZENTACIJU NA SVECKO AKO DOZVOLIMO OVO STVARNO NEMA SMISLA PA NE MOZE KOKEZA BAS SVE DA VAM SE DOZVOLI VAMA NA VLASTI

    0
    0
    Odgovori
  3. Terajte ga što pre. Ima šanse da se do SP popravi igra u reprezentaciji. Taj čovek nije trener ni za klub kamo li selektor. Zamisli, išao u Italiju „da gleda SMS-a“. EJ, da gleda nekoga ko vredi 50 miliona evra i za njega se otimaju klubovi a u reprezentaciji mu igraju igrači za koje polovina onih koji prate fudbal u Srbiji nisu čuli. Igra fudbal sa sedam defanzivnih igrača, gospode bože, od koga li je učio. Da su ovi iz saveza imali gram pameti ne bi on ni bio selektor. Sa ovakvim imenima i u ovakvoj grupi, kakva neće da se ponovi u narednih 50 godina, mi smo strahovali za plasman umesto da smo odigrali bez poraza i primljenog gola.
    Ovaj, bre, Zvezdin Milojević za njega je doktor fudbala.

    0
    0
    Odgovori
  4. pixi je bio desetka koju posle njega niko nije nadomjestio stanković je bio trkač ali mi više posle pixija nemamo igrača koji može stati na loptu i čivati je a dokazao je da ume i u trenerske stvari

    0
    0
    Odgovori
  5. Nece momci da igraju kad im u Muslinovoj ekipi igra čovek koji ne peva državnu himnu..Za te stvari kapa dole MIHAJLOVICU.

    0
    0
    Odgovori
  6. Koji bre piksi!Mangup!Da ga Dzaja nije lukavo sklonio iz Zvezde,ona ne bi osvojila kup sampiona!Dzaja je video da on izigrava velicinu i rusi harmoniju tima!Muslin je iskusan trener i najzasluzniji za plasman na sp!Koju mi ligu imamo!Sa izuzetkom matica,tadica i golmana Stojkovica,svi ostali su prosecni,ili ispod proseka,po svom kvalitetu!

    0
    0
    Odgovori
  7. Muslin je zasluzio velike kritike zbog sistema koji uporno forsira a koji uopste ne odgovara orlovima. Hvali se i da je dokazao strucnost jer je uspeo da odvede ekipu na SP a ako se analizira put kroz kvalifikacije, ispada da je bio boziji miljenik od zreba pa do poslednjeg meca. Protiv Austrije oba meca prava bruka, okretali su nas na petoparcu kao majmune i u Bgd a u Becu smo mogli doziveti brodolom decenije i bruku milenijuma da nije bilo bozanstvenog Stojketa! Protiv Iraca i Velsa kod nas nas je doslovno bog cuvao kao rodjenu decu, Posle tih meceva sam rekao da niko vide ne sme da porice da smo BOZIJI NAROD< NArocito je bilo vidljivo to u Kardifu, kad smo na cudesan nacin izvukli nezasluzeno bod a protiv Iraca u Dablinu smo bili tako srecni da nas nisu oijeli ,cak saigracem vise zadnjih 20 minuta.
    KAo zakljucak, a imajuci u vidu njegovu neprincipijelnu pizmu protiv SMS i ostalih mladih momcaka-ziletom.idrugoima, jasno je da ce sa takvim egom doziveti isto kao i Patkovic u Nemackoj. Nadam se ni on to ne zeli, stoga ili ce morati menjati sistem i vratiti 443 koju nasa selekcija igra decenijama i bolje se s njim snalazi, podmladiti ekipu.ili brate neka ide tamo gde moze prodati svoj uvrnuti karakter!
    Prosto je neverovatno je sta radi mladim momcima, pozove ih ,ako, pa ih ne stavi u tim,izmislja nebulozne kriterijume kao fol opravdanja za sopstvene greske!

    0
    0
    Odgovori
  8. KOJI MUSLIN KOJI BAKRAČI SA OVOM EKIPOM BILI BI MAŠINA ZA GOL RAZLIKE KAO U NEMAČKOJ.DA MILINKOVIĆ SAVIĆE TU NEMA MESTA PA MALI ŽILE,PA UROŠ ITD SRAMOTA.PODMALDITI EKIPU JEDINA OPCIJA.

    0
    0
    Odgovori
    • Sta mislis da pozove i ozegovica i kosovica (nema veze sto je povredjen ipak je on iz tvog patlidzana) pa sto da ne i sumu nosi crno beli dres mora da se zove… Ajde bre smesan si uros nije dao gol za oli a da nije iz penala toliko o njemu može samo u nasoj ligi da daje gol, zivkovica je rekao da ce zvati al ti ne slusas i ne citas sta covek prica vec ti je bitno da pomenes tvoj nazovi klubic

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter