Navijači Crvene zvezde odbrojavaju minute do početka spektakla na stadionu „Rajko Mitić“ a za ovu priliku pripremljena je isto tako spektakularna koreografija.

Povezane vesti

Još nešto više od sat vremena je ostalo po početka utakmice trećeg kola Lige Evrope između Crvene zvezde i Arsenala, a kao što je već poznato sve karte za ovaj meč su rasprodate i samo se čeka prvi zvižduk sudije.

Ipak ono što se očekuje i pre znaka za početak utakmice jeste koreografija Delija, koja će na večerašnjem meču biti zaista spektakularn i nesvakidašnja, barem prema rečima najvatrenijih pristalica crveno-belih.

Naime na ulazu na stadion svaki navijač je dobio letak sa uputstvima oko koreografije, koje će biti dve na meču sa londonskim timom, jedna za početak susreta a druga za start drugog poluvremena.

FOTO: HotSport

Poseban akcenat je na prvoj koreografiji, za koju će se koristiti kartoni koji su postavljeni na sedištima i stepenicama tribina a prema rečima Zvezdinog „severa“ od njih će biti kreirana nesvakidašnja i najkopleksnija koreografija ikad viđena na našem najvećem stadionu.

Inače prostor oko stadiona „Rajko Mitić“ uveliko je preplavljen pristalicama crveno-belih, koji se tiskaju oko ulaza u isčekuju da meč decenije počne.

Pogledajte kako trenutno izgleda ispred stadiona Crvene zvezde, na kome će od 19 časova početi meč između srpskog vicešampiona i Arsenala.

Ispred stadiona „Rajko Mitić“: Darko Noveski