Arsen Venger je održao konferenciju za medije pred srpskim i engleskim novinarima uoči sutrašnjeg gostovanja Crvenoj zvezdi u okviru Lige Evrope.

Povezane vesti

Veliko trenersko ime stiglo je na Marakanu. Ali, ime koje je već mesecima unazad, posebno prethodnih nekoliko dana, na velikom udaru engleskih medija.

Loši rezultati uzimaju danak, pa je Arsen Venger i u Beogradu morao da se brani od pitanja ‘ostrvljana’, koji su na početku obraćanja nastavili rat sa Francuzom, ali je njegov odgovor bio kratak.

– Mi ne obraćamo pažnju na to. Svako posle utakmice moze da kaže šta hoće – ‘odbranio’ se Venger na početku.

– Jednako je bitno svako takmičenje i pokušaćemo da osvojimo sve trofeje. Igrači u svaki meč ulaze sa željom da pobede nebitno da li je Evropa, Premijer liga ili Kup.

Nije želeo da se vraća na poraz od Votforda u prethodnom kolu Premijer lige.

– Ne preispitujem svoju ekipu verujem u njih i gledamo napred u ono što nas očekuje, prvi ispit je sutra na Marakani. Ne razgovaramo o onome što je bilo.Votford je arhiviran. Sutra ćemo pokušati da se vratimo na pobednički kolosek – naglasio je menadžer Arsenala.

FOTO: HOTSPORT

Ne strepi od prepunog stadiona i 50000 vatrenih navijača.

– Podrška sa tribina može da ima uticaj na protivnika. Mi igramo pred prepunim tribinama u Premijer ligi i Ligi šampiona.  Došli smo u zemlju fudbala koja je imala sjajne igrače – pohvalno je govorio Francuz.

Zatim je reč-dve rekao i o Draganu Stojkoviću Piksiju sa kojim je u dobrim odnosima.

– Piksi je legenda kluba, u kontaktu smo. Veliki je bio igrač.  Čuli smo se jedan kolega je želeo intervju, ali nismo stupili u kontakt. Pratim Piksijevu karijeru.

Napomenuo je i dvojicu igrača koji bi mogli sutra da zaigraju od starta u redovima ‘tobdžija’.

– Volkot se protiv BATE-a vratio u formu. Dobro radi i motivisan je za sutrašnji meč. Debuši nije igrao od 2016. godine i mogao bi sutra sa igra – zaključio je obraćanje na konferenciji Arsen Venger.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski