2
Evrokupovi

SNIMCI O KOJIMA ĆE FUDBALSKI SVET TEK PRIČATI: Jedna odbrana za večnost, lucidan potez voljenog napadača i žestoka svađa saigrača (VIDEO) (ANKETA)

Objavljeno: 18.10.17 u 00:20

Večerašnje utakmice Lige šampiona, pored nekih neverovatnih rezultata (Liverpulovih sedam golova Mariboru, trijumf Spartaka nad Seviljom 5:1), obeležile su i tri situacije o kojima će sigurno još neko vreme biti reči.

Dve nam dolaze sa utakmice između Reala iz Madrida i Totenhema.

Hari Kejn je u 28. minutu „kumovao“ pogotku „pevaca“, i to jednim od najlucidnijih poteza u poslednje vreme, pošto je petom uputio loptu ka golu Navasa, a dobrim delom je pomogao i Varan, koji ovaj potez nije očekivao, pa ga je lopta zakačila i završila u mreži.

(Youtube/ Peluş Vine)

Druga situacija je nastala na istoj utakmici. Uvodni minuti drugog poluvremena doneli su centaršut Kazemira. Benzema se izborio za prostor i sa peterca uputio glavom udarac ka golu Huga Ljorisa. Usledila je jedna od najboljih odbrana u poslednje vreme, možda i kandidat za intervenciju sezone:

(Youtube/ mrFOOTBALL)

A treća situacija koja će još neko vreme biti tema razgovora navijača širom Evrope jeste svađa koja je za malo prerasla u fizički obračun između Kevina de Brujnea i Davida Silve nakon što je sudija odsvirao kraj prvog poluvremena utakmice protiv Napolija, koju su igrači Mančester Sitija rešili u svoju korist 2:1.

Ukoliko ovu raspravu pogledamo iz konteksta priče o želji de Brujnea da dobije povišicu u visini Nejmarove plate u PSŽ-u, nije teško zaključiti da se možda sprema nova drama u evropskom fudbalu.

Šta je na vas ostavilo najjači utisak? 

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

0
0

2 Komentara

  1. Glupost.. uopste se ne svadja sa Davidom Silvom nego hoce sudiji da njake. Silva ga samo odaljava od sudije kao i fernandinho

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter