Dobri nastupi Crvene zvezde u Evropi skrenuli su pažnju klubova na njihove prvotimce, a za jednog od ključnih defanzivaca pojavilo se interesovanje iz Belgije.

Na sutrašnjoj utakmici sa Arsenalom, odbrana Crvene zvezde će biti pod posebnim opterećenjem , a ključne zadatke imaće štoperi Vujadin Savić i Damjan Le Talek.


Francuz je bio besprekoran u pobedi sa Kelnom, pa je kako saznaje HotSport, ponovo postao intresantan belgijskom Gentu, koji ga je snimao i tokom prošle sezone.
Francuski efanzivac ove jeseni igra odlično i želi da nastavi u ovakvom ritmu, pogotovo u okrsaju sa “tobdzijama” iz Londona.

Bivšem igracu Dortmunda i Mordovije na leto ističe ugovor sa crveno-belima, a sam Le Talek je pre par nedelja imao jasnu poruku oko planova za svoju karijeru.

– Posle isteka ugovora odlazim iz Zvezde, a do tada ću se boriti za zajedničke uspehe – istakao je defanzivac iz Francuske.

Jasno je da defanzivac poznat kao ekstra profesionalac zeli novu destinaciju u Evropi, a mozda sledeća stanica bude vec za par meseci Belgija.