1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LEPE VESTI ZA PARTIZAN: Đukić i definitivno jači za još dva aduta protiv Skenderbega!

Objavljeno: 18.10.17 u 09:30

Nakon učestalih problema sa povredama. crno-beli konačno dočekali lepe vesti od svog lekarskog tima.

Gostovanje Skenderbegu može da bude ključno za Partizan, koji danas odlazi na vruće gostovanje u Albaniju gde ga očekuje utakmica sa Skenderbegom.

Kako saznaje HotSport, posle problema sa povredama tim trenera Miroslava Đukica je kompletiran i poslednji trening pred put u Tiranu odradili su Bojan Ostojić i Marko Janković.

Dvojac standardnih prvotimaca imao je probleme sa povredama zbog kojih nisu igrali u Surdulici, ali će se naći u postavi koja ima zadatak da ostvari prvu pobedu ove sezone u Ligi Evrope.

Iskusni Zoran Tosić je položio test spremnosti nastupom protiv Radnika. Pauza od par nedelja svakako je problem mada je jasno da će popularni Bambi predvoditi crno-beli tim na terenu u Elbasanu, gde je pre malo više od dve godine igrao za reprezentaciju Srbije.

0
0

1 Komentara

  1. ..da, da, JACI je FK P za Dzina od pre neki dan, a uskoro i za STANOJEVICA i nas FK PARTIZAN ZAUVEKKK PRVIII .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter