Uprkos povredama nekih važnih igrača, trener albanskog tima neće odustati od ofanzivne taktike za meč sa Partizanom.

Povezane vesti

Kao što smo juče pisali, trener Skenderbega Ilir Daja ima dosta problema sa povredama važnih igrača pred duel sa srpskim šampionom, pa će tako biti lišen pomoći trojice važnih igrala i to Enis Gavazaj, Bakari Nimage i Martin Nešpor.

Ipak to neće mnogo promeniti njegov pristup utakmici, pa će od samog starta krenuti vrlo ofanzivno na gol Vladimira Stojkovića, sa čak trojicom napadača.
Za Skenderbeg bi od prvog minuta trebalo da igraju: Šehi, Vanđeli, Radas, Jašanica, Mici, Taku, Dita, Lilaj, Muzaka, Sove, Džejms, a trener Daja navodi da će od velike važnosti za njegov tim biti da iskotrolišu jake emocije koje su prisutne pred ovaj susret:

-Moramo da iskoristimo naše prednosti u odnosu na Partizan. Razmišljamo samo o igri, moramo da isključimo patriotske emocije. I ako pobedimo čekaće nas još mnogo posla, ali imaćemo šanse da se domognemo drugog mesta. Posebno, jer Jang Bojs igra protiv Dinama. Uvek smo imali sreće u Elbasanu, očekujem veliku podršku navijača-. izjavio je trener Skenderbega.

Ovakva formacija mogla bi biti mač sa dve oštrice za Skenderbeg i Partizan bi mogao da iskoristi njihovu ofanzivno opredeljenje da iz kontri, preko Sume, Tošića i Jankovića kazni greške rivala ,slično kao u meču sa Videotonom. Ipak u teoriji sve izgleda lako, a videćemo kako će to crno-beli sutra pretočiti na terenu.