2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐUKIĆ SPREMIO POSEBNU PORUKU: Albanci nisu očekivali ove reči od trenera Partizana (FOTO)

Objavljeno: 18.10.17 u 19:04

Fudbaleri Partizana sutra od 21:05h gostuju Skenderbegu u Elbasanu, a upravo je održana konferencija za medije srpskog šampiona uoči tog susreta.

Gospodski, viteški, u skladu sa istorijom. Tako bi trebalo Partizan sutra da odigra u Albaniji. Bez razmišljanja o provokacijama, ratovima, osvetama. Hrabro i po protivnika, kao što uvek Miroslav Đukić naglašava.

Međutim, danas je poslao još jednu specijalnu poruku koja posebno odzvanja posle večerašnje konferencije za medije.

– Poslaćemo poruku mira. Fudbal nikad ne razdvaja, nego zbližava. Poruka je da smo bili dobro tretirani, nadam se da ćemo biti sportski prihvaćeni, a da će pobednika odlučiti fer borba. Nadam se da ćemo shvatiti da nam je u regionu svima potrebam mir. Da ne pravimo tenzije, jer je fudbal ambasador koji ujedinjuje ljude – rekao je Miroslav Đukić na kraju konferencije, ali je to ostalo najupečatljivije i najpre je takvu poruku potrebno poslati pred sutrašnji duel pun naboja.

O samoj utakmici je rekao:

– Očekuje nas dobar meč protiv agresivne i tvrde ekipe kakva je Skenderbeg. Reč je o timu koji igra ofanzivan fudbal. Svesni smo da ove utakmice dosta odlučuju, nadamo se dobrom meču i dobrom rezultatu – izjavio je Đukić.

FOTO: STARSPORT

Albanski novinari su podsetili Đukića na čuveni dvomeč Partizana sa Fljamurtarijem.

– Prošlo je mnogo vremena, ovi momci što će sutra igrati tu utakmicu nisu ni videli, tako da ona neće imati nikakvog uticaja na sutrašnju – jasan je Đukić.

Trener crno-belih je istakao da je ekspedicija iz Beograda odlično dočekana do sada u Albaniji.

– Super smo tretirani ovde, nema nikakvih problema, a mi se ne plašimo nikakvog ambijenta. Ovde smo došli da igramo fudbal, 11 na 11 je na terenu, oni će rešavati sudbinu meča. Navikli smo da igramo u teškim ambijentima, jer smo profesionalci.

Na kraju je izjavio i da ne bi bio nezadovoljan bodom iz sutrašnjeg susreta.

– Partizan uvek ide na pobedu, ali i ako bude remi bićemo zadovoljni, jer smo svesni da naspram sebe imamo teškog rivala. Nerešeno ovde nije neuspeh – poruka je Miroslava Đukića.

FOTO: STARSPORT
0
0

2 Komentara

  1. Ako bude remi bicemo zadovoljni !? E, moj Djukicu, promenio si nesto tu tvoju stereotipnu plocu kako smo mi Partizan i da uvek idemo na pobedu a kako vidim, sutra bi bio srecan i neresenim !? .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter