Partizan bi mogao da dobije pojačanje iz Gruzije već u januaru, jer se fudbaler BATE Borisova nudi i pregovara sa šampionom Srbije.

Povezane vesti

Najpre je BATE Borisov gostovao na stadionu ‘Rajko Mitić’ u meču Lige Evrope protiv Crvene zvezde, a Valerijana Gvilije nije bilo na terenu, ali jeste pre nedelju dana kada je Gruzija gostovala Srbiji u kvalifikacijama za Mondijal i tom prilikom ostavio je snažan utisak.

I ne samo to, već i poruku upravi Partizana da ima veliku želju da se definitivno preseli u Beograd i zaigra za srpskog šampiona.

Želim u Partizan! – rekao je Gvilija, a njegove reči prenosi ‘Žurnal’, kao i informaciju da su pregovori već počeli, te da postoji šansa da dođe do dogovora i transfera u januaru.

Gvilija ima 23 godine, igra na poziciji sredine terena , a ugovor mu ističe na kraju sezone, pa bi Partizan mogao to da iskoristi i već obezbedi prvo pojačanje za proleće.

U reprezentaciji Gruzije upisao je sedam nastupa, a u karijeri je još igrao za Metalist iz Harkova, Metalurg iz Zaporožja, Minsk i BATE Borisov.

FOTO: STARSPORT