Politika i nacionalizam još jednom su odneli malu pobedu nad sportom i navijaštvom.

Povezane vesti

Već smo pisali da je prošle nedelje Dragan Šibalić krenuo biciklom put Elbasana kako bi u četvrtak uveče od 21:05h bodrio Partizan protiv Skenderbega u meču 3. kola Lige Evrope.

U međuvremenu je svratio i do Surdulice gde su crno-beli igrali protiv Radnika i slavili sa 2:0 u nedelju, a sinoć je ipak objavio da se povlači iz ove misije zbog sopstvene bezbedosti.

Albanski mediji oštro su osudili njegov dolazak i podvig, nazvali ga provokatorom, što je prema saznanjima Šibalića, moglo da izazove velike probleme po dolasku u Elbasan.

– Definitivno sam se vratio u Kraljevo i teška srca odustao od daljeg puta za Elbasan. Jedan prijatelj mi je javio da je preko svog prijatelja u Tirani saznao da su svi mogući mediji u Albaniji najavili moj dolazak i kad se tome doda da su pojedini dolili ulje na vatru time što su ovo moje putovanje nazvali provokacijom a ne da idem da bodrim Partizan – šta čovek da očekuje od tamošnjih navijača ??? Sigurno ništa pametno. Zato je najbolje ovako. A oni neka me čekaju tamo – ko čeka taj i dočeka. Grešku sam samo napravio što sam uopšte i objavljivao da idem u Elbasan. Trebao sam da ćutim, odem i odgledam utakmicu i vratim se pa posle neka priča i piše ko šta hoće – napisao je Dragan Šibalić na svom Fejsbuk profilu.