3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODLIČNE VESTI PRED SKENDERBEG: Partizan u Albaniju putuje pojačan u veznom redu!

Objavljeno: 16.10.17 u 18:13

Trener crno-belih, Miroslav Đukić dobio je odlične vesti uoči puta na meč trećeg kola Lige Evrope u Elbasan.

Prema poslednjim vestima iz Humske, ofanzivni vezista Marko Janković uspešno je prošao poslednje testove i biće na raspolaganju treneru u meču koji može odrediti sudbinu Partizana u Evropi.

Janković je zaradio nezgodnu povredu tokom nastupa za reprezentaciju Crne Gore, zbog koje je propustio jučerašnji meč u Surdulici a postojala je bojazan da se neće zalečiti do gostovanja u Elbasanu.

Ipak lekarski tim crno-beli, na čelu sa Ilijom Rosićem odradio je odličan posao i Partizan će u Albaniji zaigrati prktično u najjačem sastavu, pošto se u meču sa Radnikom na teren vratio i Zoran Tošić, koji je zbog povrede propustio utakmicu protiv Dinama iz Kijeva.

0
0

3 Komentara

  1. E,hbg, sad boli glava od viska dobrih! Ozeg je u izvanrednoj formi, videlo se na Kup mecu kako to on radi. Ali i Tavamba ima svoje adute,pa ako hocemo Sumu u sredini onda ostaje jedno mesto na centarforu,ili Tawy ili Ozeg! Hm?!Ipak, igramo u gostima, treba igrati sa dva zadnja vezna.Odbrana je standardna,mada Ostojic u zadnje vreme pokazuje znakove ispadanja iz forme….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter