4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NESTRPLJIVI MILETIĆ: Jedva čekam meč sa Skenderbegom, znamo da se nosimo sa pritiskom

Objavljeno: 16.10.17 u 16:00

Defanzivac crno-belih priznaje da je i pre meča sa Radnikom glavnom bio „u Albaniji“.

Fudbaleri Partizana uspešno su prebrodili poslednju prepreku u domaćem šampionatu pred izuzetno važan duel u Ligi Evrope.

Crno-beli u meču sa Radnikom nisu pružili ubedljivu igru, međutim ostvarena je bitna pobeda, a jedan od razloga slabije igre može se pripisati i tome što su igrači verovatno već glavom bili u Albaniji, poput Nemanje Miletića.

-Slagao bih kada bih rekao da nisam mislio na Skenderbeg pre Radnika. To su jednostavno velike utakmice, igramo Evropu i iskreno skoro da je nemoguće da misli ne odlutaju. Pre svega veoma bitna za nas. Posle nesrećnog poraza od Dinama ova može dosta toga da donese. Skenderbeg igra Ligu Evrope i radi se generalno o dobroj ekipi. – rekao je Miletić.

On ističe da njemu i saigračima sigurno neće biti nimalo lako u Elbasanu, ali isto tako smatra da su dovoljno kvalitetni da zabeleže pobedu na ovom gostovanju.

-Skenderbeg igra Ligu Evrope i radi se generalno o dobroj ekipi. Ne znam ih za sada detaljno, to ostavljamo za analizu sa šefom. Možda njihov teren i publika, a naša jer smo dobra ekipa i možemo sa svakim da se nosimo, kao i sa pritiskom koji ćemo tamo imati, gde mislim na publiku i domaći teren. Jedva čekam da utakmica počne! Obožavam ovakve utakmice, za mene će biti jedna od posebnih- zaključio je Miletić.

Utakmica između Partizana i Skenderbega na programu je u četvrtak od 21:05 u Elbasanu.

 

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter