0
Evropske lige

STRAŠAN EVROGOL U GRČKOJ: Ali se cela Evropa smeje ‘majstoru’ šta je uradio pre toga (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.17 u 22:07

Neviđena situacija na utakmici između Ksantija i AEK-a iz Atine, u meču u kom je na rezultat uticao i gol bivšeg igrača Crvene zvezde.

Ksanti je rešio da pomrsi račune AEK-u i ne dozvoli mu beg na prvo mesto na tabeli, a čar ove utakmice doneo nam je igrač Zelenoortskih ostrva Brito, koji je samo nekoliko sekundi uoči evrogola koji je postigao iz slobodnog udarca u 40. minutu, zaradio žuti karton zbog neviđene gluposti i šale sa sudijom.

Naime, pripremajući se za izvođenje slobodnog udarca, sudija Janis Papadopulos je slučajno poprskao sprejem kopačku igrača, na šta mu je Brito ukazao, a zatim se našalio tako što je obrisao sprej o nogu arbitra.

via GIPHY

On tu šalu nije shvatio i odmah mu je dodelio žuti karton. To Brita nije poremetilo i dao je spektakularan gol za vođstvo Ksantija.

Ipak, to nije bilo dovoljno za pobedu domaćina, pošto je u 88. minutu bod Atinjanima doneo bivši igrač Crvene zvezde Ognjen Vranješ i tako izrastao u junaka AEK-a.

(Izvor: youtube / Super League Greece)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter