0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Partizan gostuje u Surdulici, Zvezda igra derbi ABA lige

Objavljeno: 15.10.17 u 08:50

Veoma bogat sportski dan na TV kanalima, a vreme ručka namenjeno je navijačima Partizana, veče pristalicama Crvene zvezde.

Naravno, u centru pažnje je derbi 13. kola Superlige Srbije u kome Partizan gostuje u Surdulici. Veliki favorit su crno-beli, mada je Radnik veoma nezgodan na svom terenu. Nema sumnje da će se četa Miroslava Đukića namučiti da bi došla do bodova. Meč se igra od 15 časova na kanalima Arene sport.

Samo dva sata po završetku duela iz Surdulice sledi košarkaški spektakl, ovog puta za navijače Crvene zvezde. U dvoranu ‘Aleksandar Nikolić’ stiže podgorička Budućnost. Jedan od timova koji ove sezone konkuriše za titulu prvaka. Dvoboj u Beogradu počinje od 19 časova, takođe na prvom kanalu Arene sport.

Ista TV stanica nam donosi još mnogo evropskog fudbala, od Serije A, preko Lige jedan, do regionalne HNL lige. Takođe, tu je rukometna Liga šampiona i australijski fudbal.

Kada je reč o Sport klubu, u centru pažnje je sigurno košarkaški derbi Anadolu Efesa i Fenerbahčea. Takođe, mogao bi da bude zanimljiv dvoboj Premijer lige između Sautemptona i Njukasla, naravno, ako za ‘svrake’ bude igrao Aleksandar Mitrović, jer Dušana Tadića očekujemo u timu ‘svetaca’. Naravno, tu je još mnoštvo fudbala, ali i onog američkog, koji je na programu krajem dana na Sport klubu dva.

Eurosport nam danas pruža utakmice Bundeslige, ali i poslednjih kola američkog MLS-a.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter