6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAVIJAČI ARSENALA BAŠ ‘TRAŽE ĐAVOLA’: Potcenjivanje i omalovažavanje Crvene zvezde je ‘mač sa dve oštrice’ (FOTO)

Objavljeno: 15.10.17 u 00:10

Ovog četvrtka „na noge“ Crvenoj zvezdi dolazi „moćni“ Arsenal u jednom od najvećih mečeva koje su crveno-beli odigrali u 21. veku. 

U slučaju pozitivnog rezultata, Zvezda ima odličnu priliku da se domogne proleća u Evropi, pošto, nakon ovog duela, preostaju još gostovanja Arsenalu i BATE Borisovu, a potom i meč sa Kelnom u Beogradu.

No, navijači Arsenala, očigledno nedovoljno upućeni u istoriju evropskog fudbala, koriste svaku moguću priliku da se beogradskoj ekipi – podsmeju:

Ukoliko fudbaleri Arsena Vengera gostovanje u Beogradu shvate na isti način kao i navijači, čini se da će beogradski crveno-beli, pod uslovom da ne „izgore“, biti u više nego dobroj poziciji da navijačima Arsenala, ali i čitavoj fudbalskoj Evropi, stave do znanja da se fudbal igra i van liga koje finansiraju bogati Arapi i Rusi. 

O atmosferi koja će dočekati Engleze da ne pričamo…

0
0

6 Komentara

  1. „Procvetala bela lala došla Zvezda do finala, došla Zvezda do finala izbacila Arsenala“ – ovi su mi stihovi još vježi u pamćenju, dok neki nisu imali potrebe da stihove pišu, heheheh

    0
    0
    Odgovori
  2. Drinka idi drinkaj u i sa institucijom.!
    Znamo da te pojede sto se sprema spektakl u četvrtak,a vi sa strepnjom u gudure Albanije pa brini o golu,uefi Itd…
    Sportski pozdravcic…

    0
    0
    Odgovori
  3. VIDELI SU NAVIJACI I TRENERI ARSENALA 5 STATIVA I PRECKI NA 2 ZADNJE UTAKMICE ZVEZDE U EVROPI ALI U OKVIR ZVEZDINOG GOLA ! VIDELI SU I NEPRIZNATI GOL U KRASNODARU ZBOG KOGA JE ZVEZDA OTISLA DALJE ! NISU ONI ,, GEDZE“[ TO JE VAS INTERNACIONALNI NADIMAK“] . VIDE ONI-VI NE VIDITE !

    0
    0
    Odgovori
    • Kad smo već kod toga šta je bilo,treba se setiti i mnoštva prilika koje je Zvezda imala protiv BATE Borisova,a imala ih je i protiv Kelna. Takodje ne zaboravi i nepostojeci penal protiv Krasnodara u Beogradu! Ne očekujem ništa od Zvezde,ali očekujem bar da ne izgube čast i obraz. Neka se bore,pa kako bude. Brini ti (ko god da si),o svom obrazu i obrazu ekipe za koju navijaš,a pusti ti Zvezdu,Srbiju i „gedže“. Ja „gedža“ nisam. Ne znam ni šta ti dođe to. Ja sam Srbin koji navija za srpski klub. Šta je tu loše? Navijam za Zvezdu i zelim da uspe. Koliko ce uspeti,to ce se videti. Brinite vi svoju brigu a tudju ostavite drugima.

      0
      0
      Odgovori
  4. Ala ste im ocitali lekciju svaka cast. Oni nepoznaju istoriju. Pa jos samo cigani zive od istorije. Ima Vas polome kao mace muskatlu sto no rece Rados Bajic. Kakva istorija? Da nije gospodara dosada bi se ugasili.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa mi bar imamo istoriju za ponos a vi se vase stidite!Ne znate ni ko ste ni odakle ste al ste zato najglasniji u debatama!Nije bitno sto stranci ne znaju nista o Zvezdi,bice to spektakl na nasem stadionu!Arsenal je mocan al cuda se desavaju! A vi za pocetak pobedite brstski vam Skenderbeg pa se javi!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter