0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ŠOK ZA LIDERA: Grof iznenadio Banetov Zent! (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.17 u 20:33

Arsenal iz Tule napravio je iznenađenje kola u ruskom šampionatu, pošto je kao gost slavio sa 1:0 nad liderom iz Sankt Pereburga.

Ekipa Zenita nije uspela da materijalizuje današnji poraz moskovske Lokomotive i odlepi se na opipljiviju prednost na tabeli.

Direktni krivac za to je bivši trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović, čiji je Arsenal napravio iznenađenje u utakmici 13. kola ruske Premijer lige i slavio nad liderom šampionata minimalnim rezultatom.

Strelac jedinog pogotka na meču bio je Evans Kangva u 73. minutu utakmice, nakon odlične kontre i asistencije Kombarova. Do kraja meča gosti, za kojeg je do 87. minuta igrao bivši fudbaler Zvezde i Rada, Goran Čaušić, su uspeo da sačuvaju svoju mrežu i odnesu kući tri velika boda.

Izvor:Youtube/All About Sports

Kod ekipe iz Sankt Petesburba ceo meč odigrao je kapiten reprezentacije Srbije, Branislav Ivanović, koji je čak postigao i pogodak u 51. minutu ali je on opravdano poništen zbog ofsajda.

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter