1
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Vrelo gostovanje Partizana u Hrvatskoj, Zvezda sa ‘šabačkim Arsenalom’

Objavljeno: 14.10.17 u 08:50

Ipak, naša preporuka je, barem onima iz Beograda, da televizore zamene odlaskom u Ljutice Bogdana.

Tamo će koplja ukrstiti Crvena zvezda i Mačva, a to je sjajna prilika da navijači crveno-belih daju vetar u leđa svojim pulenima pred dolazak Arsenala.

Za one koji žive dalje ili ne mogu da dođu na stadion, Arena sport je na svom četvrtom kanalu obezbedila direktan prenos koji počinje u 16 časova.

Ljubitelji crno-bele kombinacije će takođe moći da uživaju u igri svojih miljenika, pošto Miroslav Nikolić i njegovi izabranici gostuju Zadru u četvrtoj rundi ABA lige. Meč će od 17 časova prenositi Arena 1.

Isti kanal će potom, od 19 časova direktno emitovati susret Mornara i FMP-a, a onda i Cibone i Cedevite od 21h.

Dosta fudbala danas na televiziji, te atraktivnih duela. Sport klub 1 će od 13.30 prenositi najveći premijerligaški derbi, Liverpul – Mančester Junajted. Na istom kanalu će od 20.45 biti prenos utakmice Atletiko Madrid – Barselona. I Arena sport konja za trku ima što se fudbala tiče. Na četvrtom kanalu te televizije biće dva izuzetno zanimljiva prenosa Serije A. Od 18 časova igraju Juventus i Lacio, a od 20.45 Roma i Napoli.

Kompletan sportski program za danas:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter