7
Fudbal

SLAVOLJUB MUSLIN i BRANISLAV IVANOVIC na press konferenciji Srbije. Tbilisi, 23.03.2017. foto: Nebojsa Parausic Futbal, Srbija, XYZ

SUSEDI PRISVAJAJU MUSLINA: ‘Hrvat odveo Srbiju na Mundijal’! (FOTO)

Objavljeno: 12.10.17 u 00:20

Fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se posle osam godina na jedno veliko takmičenje a prema mišljenju naših zapadnih suseda tajna uspeha je u tome što je na kormilo tima postavljen „Hrvat“.

Hrvatski portal „24 sata.hr“ objavio je članak u kojem prisvajaju Slavoljuba Muslina kao svog, navodeći kao dokaz tome da je otac našeg selektora, Duje, rodom iz Splita.

Time su naši susedi verovatno želeli da pokažu kako Srbija nije kadra samostalno da se plasira na veliko fudbalsko takmičenje, već kao u slučaju Nikole Pilića, koji je sa Dejvis kup reprezentacijom Srbije osvojio popularnu „salataru“ žele da iskažu svoj udeo u srpskom uspehu.

Mi ćemo samo reći bio on Srbin, Hrvat, Španac ili Holađanin on je ispunio svoj cilj i odveo reprezentaciju svoje zemlje na Svetsko prvenstvo u Rusiju. Nama dovoljno…

0
0

7 Komentara

  1. Petrovic,Bogdanovic,Popovic,Saric … u kosarci,ima ih sigurno jos!u fudbalu i da ne pricam, a i Premiijer je do skora bio Milanovic,koji sigurno, nije Hrvat!

    0
    0
    Odgovori
  2. To je otprilike slično kad su neki pre mesec dana hteli da prisvoje Dončića i Dragića kad je Slovenija pobedila na EP!

    0
    0
    Odgovori
  3. Bolest je to velika…i neizlečiva…
    Najbolje za Hrvate da ispadnu iz baraza…inace ih Čekaju Bačuske
    ha…ha…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter