14
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MUSLIN O SERGEJU MILINKOVIĆ SAVIĆU: Evo zašto ga nema u reprezentaciji…

Objavljeno: 12.10.17 u 10:22

Mnoge navijače već mesecima zanima zašto selektor Slavoljub Muslin ne poziva Sergeja Milinković Savića u reprezentaciju.

Popularni SMS iz meča u meč u dresu Lacija pokazuje ogroman kvalitet, što ni Muslin ne osporava u izjavi datoj Informeru:

Sergej konkuriše za SP, kao i svi ostali. On je dobar igrač i tu nema ništa sporno. Ne vidim razlog zašto se moja kompetentnost stavlja pod znak pitanja, a dokazao sam rezultatima da je moj izbor dobar i kad je reč o sistemu i o igračima koje sam pozivao. Kad saradnici i ja budemo procenili da Sergej treba da dobije poziv, dobiće poziv. Kod mene tri stavke odlučuju da li će igrač biti u reprezentaciji: fudbalski kvaliteti, uklapanje u tim u igračkom smislu i uklapanje u kolektiv kao osobe. Kad bude ispunjavao sve tri, zvaću ga, rekao je Muslin.

Ali, tu je stao, pošto je na pitanje koji je od ta tri razloga onaj ključni, iz kog Sergeja nema među „orlovima“, dao poprilično neodređen odgovor:

– Ne mogu da vam kažem. Verovatno nešto ne ispunjava, čim nije pozvan, zaključio je Muslin.

Misterija je delimično otklonjena, ostaje nam da vidimo da li će za mladog vezistu biti mesta u avionu za Rusiju.

0
0

14 Komentara

  1. Sergej neće da plati posredniku iznos , koji mu je licno Muslin tražio za nastup….Kao što su platili Jagoš Vuković, Mitrović i Gudelj…..Da…Muslin mu je tražio pare !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Covek ne iznosi istinu vec pokusava da ovim glupostima izokrene pravi motiv sikaniranja SMS. Sve tri navedene tacke podrazumevaju da ne pozivanje SMS u A reprezentaciju su daleko od istine jer decko kao prvo, ima neosporni fudbalski kvalitet koji se danas meri od 70 pa i vise miliona eura, kao drugo, uklapanje u tim je cista Muslinova fraza koja nema veze sa istinom jer tog decka nije probao niti pokusao da proveri sa A timom, i kao trece,uklapanje u kolektiv je jos veca laz jer decko nije knfliktna licnost poput svoga brata Vanje i sto izjave njegovog trenera Simona Inzagija u Laciju govore da se radi o jednom divnom i lepo vaspitanom mladicu koga svi u klubu vole i obozavaju. Nije samo Muslin tako sujetna osoba koji stavlja svoje licne probleme sto se tice pogresnih odnosa prema nasim kvalitetnim fudbalerima jer u proslosti smo imali takve primere sa Mihajlovicem i Curcicem prema Maticu, Ljajicu i Tadicu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovaj samo tera svoje,vaznije je da on pozove neke trecerazredne koji se uklapaju i po cenu da se osramotimo,nece da vidi sto vidi vecina poznavalaca fudbala.Muslinu daj sansu mladima,otarasi se istrosenih igraca a ima ih dosta,ako mislis dobro reprezentaciji.A kad nas isprase u Rusiji,reci ce da je uspeh bio sto smo upste otisli,a da nije dao sansu onim najboljima koje imamo.

    0
    0
    Odgovori
  4. Od Miljana, Savićevića, do Mihe i Muslina sve je isto…

    Sve stručnjaci fudbalski….bez dana u trenerskom poslu postajali treneri velikih klubova i reprezentacije…da bi radili radnju…

    Novac i politika…fudbal je najmasovniji sport, spustili se na košarku i fudbal nigde ne sme biti srbije

    Srbi narod najnaivniji.

    Antić i Sani su oterani jer su jedini imali rezultat.

    Sa Paunovićem bi igrali završnicu ali to se ne sme dozvoliti. Zato umesto selektora šampiona on promoviše bg maraton, a stručnjak ne zove Živkovića, SMS,…

    0
    0
    Odgovori
  5. sta se ti koji djavo pitas vazno je sta navijaci zele sigurno navijaci ne dolaze tebe da gledaju nego igrace zato pozovi tog decka u reprezentaciju i ne kenjaj mnogo

    0
    0
    Odgovori
  6. Опет на делу неке ствари које немају везе са фудбалом. Ни Дејан Рамбо Петковић није био за репку а уз Еузебиа и Бекенбауера једини европљанин који је примљен у кућу славних на Маракани!

    0
    0
    Odgovori
  7. Selektor je u dosadašnjim utakmica promenio i primenio toliko sistema igre da bi se i o tome moglo diskutovati. Pri tom mu se ni u jednom sistemu SMS ne uklapa. To je sramotno, da ne kažem da vređa inteligenciju. Naravno da je rezultat ispred svega, ali realno mislim da se Muslin „krije“ iza rezultata. Igra reprezentacije je prilično „tanka“, a kada se pogleda koliko je igrača prodefilovalo a samo nema mesta za Sergeja. Dobro bi bilo da selektor to objasni, ali otvoreno, ne ovako „u rukavicama“.

    0
    0
    Odgovori
  8. Sta god da ne ispunjava bolji je od svih nasih veznih igraca osim Matica,daj mu priliku selektore na prijateljskim i videces…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter