6
Domaći fudbal

DELIJE, VAŽNA INFORMACIJA: Promenjen termin utakmice Crvena zvezda – Arsenal (FOTO)

Objavljeno: 12.10.17 u 19:27

Delije su danas izdale veoma važno saopštenje, a tiče se svih onih koji su kupili ulaznice za utakmicu sa Arsenalom u 3. kolu Lige Evrope.

Delije, termin utakmice je pomeren! Arsenal u Beograd stiže u subotu od 16 časova. Zato svi na stadion ‘Rajko Mitić’. Naravno, do promene termina nije došlo, ali Delije žele da probude svest kod svih navijača da njihovi ljubimci ne igraju samo Ligu Evrope, već i da se bore za titulu prvaka Srbije.

Arsenal u Beograd dolazi 19. oktobra od 19 časova, ali u subotu stiže Mačva. Posle poraza u Kruševcu tri boda su neophodna, a u klubu i na ‘severu’ ne žele da stadion ‘Rajko Mitić’ bude ponovo prazan kao protiv Dinama iz Vranja juče, ali i prethodnim mečevima Superlige Srbije.

0
0

6 Komentara

  1. Ako na terenu bude Milijaš, na mestu centralnog veznog, sa onako smešnim učinkom kao protiv Dinama, Zvezdi se ne piše dobro, jer Mačva jima ozbiljan tim! Znači da bi Zvezda počela utakmicu sa 10 igrača!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije zvezda nego FMP. zvezda je ugasena,delije su postali panteri i za jedan sendvic po glavi navijaju za FMP kojeg je „doktor“ Covic nazvao Crvena Zvezda…sve oko tog mutiranog kluba je laz,kompleks,apsurd…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter