2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SKANDAL: Hrvat zabranio Joviću da gleda Zvezdu u Kelnu

Objavljeno: 11.10.17 u 13:35

Luka Jović bio je jedan od junaka pobede ‘orlića’ nad Rusijom u Novom Sadu 3:2, a mladi napadač je posle meča otkrio nešto neverovatno.

Naime, jedno od pitanja za ‘srpskog Falkaa’ je bilo da li je kao napadač Ajntrahta iz Frankfurta iskoristio slobodno vreme da dođe na meč Kelna i Crvene zvezde. Odgovor je bio šokantan.

– Trener mi je zabranio da idem. Ne znam iz kog razloga, samo mi je rekao da ne idem ni slučajno na meč. Bilo mi je jako krivo – rekao je Jović za Sportski žurnal.

Ipak, da prati preko ‘malih ekrana’ niko ne može da mu zabrani.

– Ostaje žal što nismo dobili BATE kod kuće, ali očekujem da ćemo proći grupu. Samo ne treba stvarati euforiju, momci igraju veoma dobro, vidi se da mnogo ima i do trenera Milojevića. Samo neka ovako nastave – zaključio je Jović.

Podsetimo, trener Ajntrahta je bivši hrvatski fudbaler Niko Kovač.

0
0

2 Komentara

  1. Nije mu covek skoro sigurno rekao jer je hrvat, utakmica je bila visokog rizika, Keln je igrao posle 25 godina valjda u evropi , sto bi dovodio sebe i tim u taj rizik ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter