0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POZNATE PRVE INFORMACIJE: Milojević otkrio kakvo je stanje Frimponga i Rikardinja

Objavljeno: 11.10.17 u 21:03

Abraham Frimpong je, posle pada u 78. minutu meča sa Dinamom iz Vranja, napustio utakmicu i prebačen je u bolnicu, a trener Vladan Milojević je otkrio kakav je stepen povrede štopera crveno-belih.

Onako nezvanično, Frimpong je doživeo potres mozga. Ne znam sve informacije, biće uskoro novih obaveštenja. Takođe, Rikardinjo je napustio igru zbog distorzije zgloba i znaće se više posle lekarskog pregleda, rekao je trener Crvene zvezde na konferenciji za medije posle meča.

Što se same utakmice tiče…

Zasluženo smo pobedili. Pokušali smo da izrotiramo prvu postavu, da damo drugim igračima šansu… Izuzetno sam zadovoljan njihovim pristupom i profesionalnim odnosom. To me raduje. Rezultat je možda i nerealan, Dinamo me je prijatno iznenadio, igrao je odvažno, nije se branio, već je došao na naš stadion da se bori. Vranjanci su zasluženo na prvom mestu u drugoj ligi i želim im tamo i da ostanu, pa da se vidimo u Superligi naredne sezone, dodao je Milojević.

A trener Dinama Dragan Antić je istakao da je Zvezda zasluženo trijumfovala:

Dragan Antić bio je iskren.

Zaslužena pobeda crveno-belih, vidi se velika razlika u kvalitetu, ali primili smo dosta naivne golove… Nervirala me je i poneka sudijska odluka… Po meni, oni su ubedljivo najbolja ekipa u zemlji. Želim im da ostanu u Evropi. Ja volim Crvenu zvezdu, istakao je Antić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter