0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

U SENCI MURINJA: Skauti premijerligaša u Beču – došli po Mitra, Rafa Benitez besan

Objavljeno: 10.10.17 u 17:50

Odlične kvalifikacije iza sebe ima Aleksandar Mitrović koji je najbolji strelac Srbije sa šest pogodaka.

Kako stvari stoje, Mitrović će uz Prijovića sasvim sigurno biti najveći kandidat za špica u Rusiji.

Ali tako nije i u Engleskoj. Kako tamošnji mediji pišu, još uvek se nije smirila vatra oko suspenzije Srbina od tri utakmice zbog udaranja laktom Lancinija protiv Vest Hema.

To je posebno iznerviralo Rafu Beniteza. Španac je bio spreman da pruži šansu Mitroviću, došao naoružan strpljenjem znajući o kakvom se čoveku radi, ali po pisanju engleskih medija, to je bila kap koja je prelila čašu.

Njukasl će u januaru verovatno prodati srpskog reprezentativca, a situaciju će pokušati da iskoriti drugi premijerligaš – Brajton. Kris Hjuton je već poslao svoje skaute da isprate Mitrovića, ljudi iz Brajtona su bili na stadionu ‘Ernst Hapel’ u Beču i gledali potencijalno pojačanje koje bi rešilo njihove napadačke probleme.

To bi bila bolja solucija i za Mitrovića. Za razliku od Svraka, imao bi dosta veću minutažu i sasvim sigurno, zagarantovano mesto u prvih 11 u Premijer ligi što je od velike važnosti pred Mundijal na kraju sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter