0
Fudbal

VIŠE NE UŽIVA U IGRI: Jedan jedan veliki fudbalski umetnik odlazi u penziju?

Objavljeno: 09.10.17 u 19:23

Iako je pslednjih godina daleko od očiju evropske fudbalske javnosti, sigurno da bi odlazak Brazilskog čarobnjaka sa loptom rastužio mnoge.

Brazilac Rikardo Kaka, koji trenutno nastupa u MLS ligi za ekipu Orlanda nagovestio je mogućnost povlačenja na kraju naredne sezone kada mu i ističe važeći ugovor sa klubom.

Kako tridesetpetogodišnji fudbaler navodi njegovo telo više nije u stanju da podnese profesionalno bavljenje sportom, ali bi zato mogao da ostane u fidbalu na drugi način.

-Voleo bih da uradim nešto slično Zinedinu Zidanu. On je prestao da igra, uzeo je malo slobodnog vremena, video je da želi da bude trener. Možda bih mogao kao on- rekao je nekadašnji fudbaler Milana i Real Madrida.

On ističe da je u poslednje vreme izgubio užitak u fudbalskoj igri i da oseća sve veći zamor.

-Ne pronalazim više užitak u igranju fudbala, osećam bol posle svakog meča. Moje telo to oseća. Kada imate 35 godina teško je oporaviti se od svega- zaključio je Kaka koji će izgleda sa svojim kolegom iz lige, Andreom Pirlom na kraju sezone „okačiti kopačke o klin“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter