0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

UPALJEN ALARM: Albanski huligani prete prekidom utakmice!

Objavljeno: 09.10.17 u 16:22

Ostalo je još kolo ko kraja kvalifikacija za Svetsko prvenstvo a pojedinci su izgleda rešili da dobro zakuvaju na samom njihovom zatvaranju.

Prema saznanju pojedinih medija „lampica za alarm“ je upaljena u Skadru, gde svoj meč večeras trebaju da odigraju Albanija i Italija.

Kako se navodi, Albanska policija dobila je informaciju da će na tribinama stadiona biti i pripadnici ozloglašene navijačke grupe „Ilirida“, kojima je inače zabranjen ulazak na reprezentativne utakmice njihove selekcije, a koji imaju za cilj prekid meča sa „Azurima“.

Pripadnici ove grupe pravili su nerede i na prethodnoj utakmici ove dve selekcije odigranoj u Italiji a isto će pokušati da urade i večeras.

Uoči ovog meča koji počinje od 20:45, situacija u kvalifikacionoj grupi B je već poznata pa će tako Italija kao drugoplasirana, iza selekcije Španije, otići u baraž dok je Albanija odavno izgubila sve izglede za plasman na Mundijal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter