0
Fudbal

SELEKTOR ŠKOTSKE BRILJIRA: Kriva je genetika!

Objavljeno: 09.10.17 u 18:35

Fudbaleri Škotske nisu uspeli da se izbore za baraž u kvalfiakcijama za Svetsko prvenstvo, a selektor ‘suknjica’ Gordon Strahan je pobedio izjavom posle meča.

Dok cela nacija želi otkaz Strhana, legendarni Škot je rešio da razveseli narodne mase i pronađe ‘krivca’ za neuspeh u Sloveniji 2:2. To je genetika.

– Kada je u pitanju genetika – daleko smo iza svih. U prethodnim kvalifikacijama bili smo drugi najniži nacionalni tim odmah iza Španije. To znači da moram da izaberem tim koji može da odgovori visinom i snagom protivniku. Čak ni večeras to nismo uspeli protiv Slovenaca tokom prekida. Genetički moramo da poradimo na ovim stvarima, to je veliki problem za nas – rekao je Strahan i dodao:

– Možda da spojimo visoke žene i muškarce iz Škotske, pa da vidimo šta ćemo dobiti.

Svakakve izgovore od strane trenera i selektora smo čuli, ali ovakav alibi ne. Nadamo se da ga uskoro neće iskoristi i neki naši stručnjaci.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter